ασελγεια
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες της ΕΡΤ Ν. Αιγαίου, από το βράδυ του Σαββάτου έχουν κατατεθεί 11 καταγγελίες στην εισαγγελέα Κω για σεξουαλική παρενόχληση ή κακοποίηση παιδιών, ηλικίας 10 έως 15 ετών.

Η μία μετά την άλλη έρχονται στο φως σοκαριστικές καταγγελίες για τη δράση του 50χρονου αρχαιοφύλακα στη Νίσυρο.

Άλλη μία μητέρα ενός αγοριού 14 ετών αποκάλυψε πως ο 50χρονος προσέγγιζε παιδιά και μέσα από τις αθλητικές τους δραστηριότητες ως παράγοντας ομάδας. Όπως καταγγέλλει στο MEGA, τους έδινε ναρκωτικά και ερωτικά παιχνίδια.

«Είχε και κάμερες στην τουαλέτα»

«Το δικό μου το παιδί ήρθε τη Δευτέρα το απόγευμα, είχε πάρει ήδη το θέμα διάσταση, οπότε λέει “θέλω να σας μιλήσω, αφορά και εμένα”. Ανεβαίνει στο δωμάτιο, κατεβαίνει και μας δείχνει κάποια προφυλακτικά. Του λέμε “τι είναι αυτά”. Είναι παίκτης στην ομάδα ο γιος μου, 14,5 στην ηλικία και στον τελευταίο αγώνα που είχανε, τον είχε προσελκύσει στο λιμάνι της Ρόδου και του τα έδωσε. Μας ανέφερε ότι τον έχει καλέσει σπίτι του. Του έχει δείξει όλα αυτά τα παιχνίδια που έχει, του έκανε πρόταση να πάει να τα δοκιμάσει. Του έβρισκε συχνά δικαιολογία να πάει, δήθεν “έλα να σου δώσω κάτι” και πήγαινε και τελικά του έδινε προφυλακτικά. Από πέρυσι το καλοκαίρι γίνεται όλη αυτή η ιστορία με όλη την παρέα των παιδιών, γιατί σήμερα θα καταθέσουν πάνω από εφτά παιδάκια», είπε αρχικά η μητέρα.

Όπως λέει η ίδια: «Δεν είχα καμία εικόνα. Το μόνο που είχε συμβεί πέρυσι λίγο πριν αρχίσουν τα σχολεία, ήταν κάποια παιδιά, τα οποία ήθελε να τα πάρει μονοήμερη εκδρομή αυτός. Ήταν “ατσαλάκωτος”, ήταν ο άνθρωπος ο υπέροχος, ο καλοσυνάτος. Έβγαζε κάτι πονηρό. Εγώ τον θεωρούσα γλοιώδη. Δεν ήταν το παιδί μου μέσα στα παιδιά με τις ουσίες. Ο δικός μου ήταν μόνο με τα σεξουαλικά αντικείμενα. Έχει δώσει σε κάποια παιδιά από την παρέα. Μας είπε το δικό μας το παιδί ότι είχε και κάμερες στην τουαλέτα. Επίσης, ότι το είχε κάνει τύπου ερωτική φωλίτσα. Δηλαδή έλεγε στα παιδιά “φέρτε το κορίτσι σας, θα σας δώσω το κλειδί”. Υπάρχουν άνθρωποι που τον βοηθάνε και τον καλύπτουν, που έχουν κρύψει τα αντικείμενά του. Κυριακή και Δευτέρα τον είχαν στα σπίτια τους. Έβγαιναν οι ίδιοι και μας έλεγαν “θα δείτε τι θα πάθετε. Ο… έχει πλάτες. Δεν ξέρετε τι κρύβεται από πίσω του. Θα σας ρημάξουμε”», συμπληρώνει η μητέρα ενός ανήλικου παιδιού.

Ο φύλακας, όπως φαίνεται, δεν περιόριζε τη δράση του μόνο μέσα στο σπίτι του. Όπως δήλωσε ο πατέρας του 15χρονου είχε καλέσει και τον γιο του και την παρέα του στο αρχαιολογικό μουσείο.

«Μπήκανε μέσα, τους έδειχνε διάφορα όργανα, ταινίες. Τώρα πήγε να τους κάνει μάθημα πώς θα προσελκύσουν μία γυναίκα, ένα κορίτσι. Τους έδειχνε κάποια όργανα “πρέπει να είστε ξυρισμένοι” και κατεβάζει το παντελονάκι του και λέει “να ορίστε, έτσι”», περιέγραψε ο ίδιος.

Σημειώνεται ότι έντεκα καταγγελίες έχουν κατατεθεί στην εισαγγελέα Κω για σεξουαλική παρενόχληση ή κακοποίηση παιδιών ηλικίας 10 έως 15 ετών σε βάρος του αρχαιοφύλακα, από το βράδυ του Σαββάτου, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 8/5

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 8/5

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα