Νεκροταφείο
Ισχυρίστηκε ότι η νύφη του έχασε την ισορροπία της και έπεσε μόνη της πάνω στον σταυρό

Ο θάνατος ενός εκ των τριών αδελφών μιας οικογένειας σε χωριό ανατολικά της Θεσσαλονίκης στάθηκε η αφορμή για να ακολουθήσει δικαστική διαμάχη των άλλων δύο με πρωταγωνίστρια τη μικρότερη νύφη.

Όπως αναφέρει η voria.gr, την ώρα της ταφής του θανόντος και αδελφού του συζύγου της, η 50χρονη γυναίκα κατήγγειλε πως ο άλλος του αδελφός την χτύπησε με έναν μαρμάρινο σταυρό που άρπαξε από παρακείμενο τάφο. Καταθέτοντας ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, η καταγγέλλουσα σημείωσε ότι φοβήθηκε για τη ζωή της και πρόσθεσε πως ο κατηγορούμενος επιχείρησε να τη χτυπήσει ξανά με το βαρύ αντικείμενο. Σύμφωνα με την ίδια, αφορμή στάθηκε η φράση «εγώ σε συγχωρώ για αυτά που μου έκανες, ο Θεός να σε συγχωρέσει» που είπε απευθυνόμενη στο νεκρό.

Στην απολογία του ο 60χρονος, που κάθισε στο εδώλιο με την κατηγορία της ενδοοικογενειακής επικίνδυνης σωματικής βλάβης, αρνήθηκε όσα του καταλογίζονται και ισχυρίστηκε ότι η νύφη του έχασε την ισορροπία της και έπεσε μόνη της πάνω στον σταυρό την ώρα που έφευγε τρέχοντας από την κηδεία, αφού πρώτα είχε πει την παραπάνω φράση, που για τον ίδιο ήταν ύβρη, όπως μετέφερε στο δικαστήριο. Παράλληλα, υποστήριξε πως οι σχέσεις με τη νύφη του ήταν τεταμένες και ότι τον στοχοποίησε με την καταγγελία.

Το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο για την πράξη και του επέβαλε ποινή φυλάκισης πέντε μηνών με τριετή αναστολή, αποδεχόμενο την αγανάκτησή του λόγω ανάρμοστης συμπεριφοράς του θύματος και του αναγνώρισε το εν λόγω ελαφρυντικό, καθώς και του σύννομου βίου.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 29 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 29/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα