βιασμοσ
Οι ισπανικές αρχές είχαν διορίσει έναν αστυνομικό για την 24ωρη προστασία της

Συγκλονίζει η εικαστικός Μαρίνα Τζιάρα, μετά από τον εφιάλτη που πέρασε όταν ζήτησε από τον σύζυγό της να χωρίσουν.

Η εικαστικός μίλησε στον Alpha και αναφέρθηκε στην απόπειρα δολοφονίας που βίωσε, αλλά και στην αντιμετώπιση των κρατικών φορέων της Ισπανίας, όπου συνέβη και το περιστατικό.

«Τον συντηρούσα και οικονομικά τον τελευταίο καιρό. Η κατάσταση δε πήγαινε άλλο, δεν ήθελα να είμαι μαζί του μετά από 6,5 χρόνια και του ζήτησα διαζύγιο», είπε αρχικά περιγράφοντας με σοκαριστικό τρόπο τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε.

«Μετά από μια συνομιλία που είχα στο skype με μία φίλη, ήταν πολύ ήρεμος χωρίς να έχει προηγηθεί κάποιος καβγάς, δεν είχε πιει και δεν είχε πάρει χάπια- γιατί αυτό ισχυρίστηκε μετά. Καθώς περπατούσα προς την κουζίνα, με μαχαίρωσε κατά μήκος της καρωτίδας.

Έπιανα το λαιμό μου, του έλεγα ‘τι κάνεις;’ και επειδή είδε ότι δεν έχω πεθάνει, με έριξε κάτω ανέβηκε πάνω μου και άρχισε να με στραγγαλίζει. Με στραγγάλιζε και με κοίταζε στα μάτια.

Τον δάγκωσα, μου άφησε το χέρι, πήρε το μαχαίρι με ξαναχτύπησε τον κλώτσησα και κατάφερα να ξεφύγω. Βγήκα στην πολυκατοικία και άρχισα να φωνάζω. Αυτός έκανε το κλασικό που κάνουν όλοι, αυτοτραυματίστηκε, έκανε κάτι επιφανειακά κοψίματα, φυσικά δεν έπαθε κάτι. Πήγα στο νοσοκομείο, έκανα επέμβαση ευτυχώς δε μου είχε κόψει την καρωτίδα.

Όταν τον συνέλαβαν, είπε ‘έκανα κακό στη γυναίκα μου’ και όταν ήρθε ο δικηγόρος του άλλαξε την κατάθεσή του και είπε πως δε θυμάται τίποτα, ότι είχε πάρει χάπια, είχε πιει αλκοόλ και ότι δεν είναι καλά ψυχολογικά».

Ακολούθως, επισήμανε πώς μετά την αποκατάστασή της, το κράτος διόρισε έναν αστυνομικό για την 24ωρη προστασία της και είχε στη διάθεσή της και δικηγόρο.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 8/5

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 8/5

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα