μαχαιρι
Ο 17χρονος κατηγορείται ότι τραυμάτισε με μαχαίρι έναν 14χρονο και έναν 17χρονο καθώς και έναν ενήλικα που πήγε να τους χωρίσει

Ελεύθερος με όρους την εμφάνιση του σε ΑΤ δύο φορές το μήνα και την παρακολούθησή του από επιμελητή ανήλικων, αφέθηκε ο 17χρονος μαθητής που κατηγορείται για το αιματηρό επεισόδιο στην Κέρκυρα την περασμένη Πέμπτη.

Η απόφαση εισαγγελέα και ανακριτή ελήφθη μετά από μαραθώνια κατάθεση που ξεκίνησε μετά τις 12 το μεσημέρι και έληξε λίγο πριν τις 8 το βράδυ ενώ είχε προηγηθεί διακοπή της κατάθεσής του λόγω αδιαθεσίας υπαλλήλου του Δικαστηρίου, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, ο 17χρονος υποστήριξε ότι δεν υπήρξε καμία σκοπιμότητα από μέρους του τονίζοντας μάλιστα ότι θα προτιμούσε να πάθει κακό ο ίδιος από το να βλάψει κάποιον άλλον, όπως μεταδίδει το corfutvnews.

Εν τω μεταξύ, πηγές από την πλευρά ενός εκ των ανηλίκων που συμμετείχαν στα επεισόδια, υποστηρίζουν ότι ο 17χρονος δράστης είχε φέρει μαζί του το μαχαίρι επί τούτου καθώς είχε δοθεί ραντεβού με τον 14χρονο, αδελφό τη κοπέλας που είχε σχέση ο θύτης το προηγούμενο διάστημα. Όταν οι ανήλικοι διαπίστωσαν ότι ο 17χρονος είχε μαζί του μαχαίρι και έκανε μία απειλητική κίνηση προκειμένου να το βγάλει από την τσέπη, τότε έγινε η επίθεση προκειμένου να του αποσπάσουν το μαχαίρι αυτό.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 8/5

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 8/5

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα