Thumbnail
Αν θέλετε να έχετε πάντα ισχυρό σήμα στο κινητό, υπάρχει ένα έξυπνο κόλπο που θα σας λύσει τα χέρια

Αν έχετε αρχίσει να τρομοκρατείστε από το κακό ή καθόλου σήμα που πιάνει το κινητό σας, υπάρχει τρόπος να το σώσετε, οπότε μην πανικοβάλλεστε άλλο και σίγουρα μην το στρέφετε προς τον ουρανό για να ανέβουν οι γραμμές.

Η διαδικασία που μπορείτε να ακολουθήσετε είναι η εξής: Settings --> Phone --> WiFi Calling.

Στη συνέχεια, θα σας ζητηθεί να βάλετε τη διεύθυνσή σου για να εγγραφείτε στο WiFi Calling με το δίκτυό σας. Αυτό γίνεται για να έχετε τη δυνατότητα κλήσεων έκτακτης ανάγκης σε περίπτωση που δεν μπορούν να σας εντοπίσουν. Μετά από μερικά λεπτά, θα ενεργοποιηθεί η υπηρεσία WiFi Calling και μπορείτε να ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε μια σύνδεση WiFi για να πραγματοποιήσετε κλήσεις ή να στείλετε και να λάβετε μηνύματα.

Μάλιστα με το WiFi Calling, μπορούμε να ρυθμίσουμε ακόμη και άλλες συσκευές συνδεδεμένες με iCloud, όπως ένα iPad, iPod ή Mac για να πάρουμε τηλέφωνο ή να στείλουμε μηνύματα, αλλά δεν χρειάζεται να συνδεθούμε στο ίδιο δίκτυο με το iPhone μας.

Αν το σήμα του κινητού εξακολουθεί να είναι αδύναμο, επιλέξτε το συμβατό δίκτυο GSM και όχι το 3G.Αυτό γιατί, στις περισσότερες συσκευές δίνεται προτεραιότητα στο 3G και έτσι αυτό είναι συχνά ασθενές.

Εναλλακτικά, εντοπίστε την ενσωματωμένη κεραία εκπομπής και λήψης σήματος στο smartphone σας. Αποφύγετε να την καλύπτετε με το χέρι σας όταν κρατάτε το κινητό για να μιλήσετε έτσι ώστε να μην εμποδίζετε την εκπομπή του σήματος.

Προσπαθήστε παράλληλα να βρίσκεστε πιο κοντά σε παράθυρο ή σε μπαλκόνι όταν μιλάτε, καθώς το σήμα είναι πιο ισχυρό στα σημεία που δεν βρίσκει εμπόδια. Η επανεκκίνηση είναι και σε αυτή την περίπτωση μια λύση. Φροντίστε το κινητό σας να έχει επαρκή μπαταρία.

Καθώς αυτή εξαντλείται τίθεται σε λειτουργία η εφαρμογή εξοικονόμησης μπαταρίας, η οποία με τη σειρά της κάνει την ανίχνευση των αναμεταδοτών σήματος και την ενεργοποίηση εσωτερικών φίλτρων για βελτίωση του σήματος να υπολειτουργούν.

Πηγή: jenny.gr

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 8/5

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 8/5

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα