κολωνος
Φώτο: Intime news
«Θέλω να γίνω εισαγγελέας, να κλείνω στη φυλακή ανθρώπους όπως αυτούς που με βίασαν»

Επιτέλους δικαίωση για τη 12χρονη από τον Κολωνό, που έπεσε θύμα μαστροπείας και βιασμού. Η 12χρονη στον Κολωνό, μετά την απόφαση του δικαστηρίου για την ενοχή του Ηλία Μίχου και την αθώωση της μητέρας της, είπε στην 17χρονη αδερφή της, «Σήμερα είναι η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου».

Η μεγαλύτερη αδερφή της 12χρονης, μίλησε στο Star και μετέφερε την πρώτη αντίδραση της αδερφής της, λέγοντας: «Σήμερα είναι η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου. Είμαι πολύ χαρούμενη, γιατί επιτέλους η μαμά μου θα επιστρέψει στο σπίτι. Θέλω να γίνω εισαγγελέας για να μπορώ να κλείνω στη φυλακή ανθρώπους όπως αυτούς που με βίασαν».

Η έκβαση του δικαστηρίου

Την ενοχή του Ηλία Μίχου, βασικού κατηγορούμενου για την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης της 12χρονης στον Κολωνό, αποφάσισε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας. Την ίδια ώρα, το δικαστήριο έκρινε αθώα η μητέρα της ανήλικης για πορνογραφία και για μαστροπεία. Ενοχή κρίθηκε μόνο για πλημμεληματική εκβίαση.

Συγκεκριμένα, η μητέρα κηρύχθηκε ομόφωνα αθώα για την πράξη της παιδικής πορνογραφίας και κατά πλειοψηφία 4-3 για το κακούργημα της μαστροπείας. Στο άκουσμα της απόφασης, η μητέρα ξέσπασε σε κλάματα.

Όσον αφορά τον τρίτο εκ των βασικών κατηγορουμένων, τον αποκαλούμενο «Μιχάλη», κρίθηκε ένοχος για μαστροπεία και παιδική πορνογραφία και αθώος για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο.

Ως προς τους λοιπούς κατηγορούμενους, το δικαστήριο έκρινε ενόχους 16 κατηγορούμενους που είχαν το ρόλο «πελάτη», κατά πλειοψηφία, για το αδίκημα της γενετήσιας πράξης έναντι αμοιβής, που επισύρει ποινή έως 15 έτη και χρηματική ποινή.

Επίσης, ένας κατηγορούμενος κρίθηκε ένοχος για παιδική πορνογραφία.

Τέλος, έξι κατηγορούμενοι κηρύχθηκαν αθώοι για το αδίκημα της γενετήσιας πράξης τετελεσμένης ή σε απόπειρα.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 26 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 26/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Αβοκάντο
Πώς το αβοκάντο επηρεάζει τον κίνδυνο διαβήτη στις γυναίκες
Σε σύγκριση με αυτούς που δεν κατανάλωναν, γυναίκες που κατανάλωναν αβοκάντο είχαν χαμηλότερο κίνδυνο για διαβήτη ενώ στους άντρες δεν παρατηρήθηκε...
Πώς το αβοκάντο επηρεάζει τον κίνδυνο διαβήτη στις γυναίκες
Σχολεία υπό κατάρρευση
Γηρασμένα τα σχολικά κτίρια στην Αθήνα
Η ανέγερση νέων εγκαταστάσεων σε πολλές γειτονιές είναι αναγκαία, ωστόσο είναι δύσκολο να βρεθούν ελεύθεροι χώροι μέσα στην πόλη - Ζητήματα ασφαλείας...
Γηρασμένα τα σχολικά κτίρια στην Αθήνα