test
Εσείς τι είδατε;

Ένα νέο τεστ προσωπικότητας υποστηρίζει ότι μπορεί να αποκαλύψει κρυφές πτυχές του χαρακτήρα σου που ίσως αγνοείς. Αφού κοιτάξετε την εικόνα, βρείτε το ζώο που είδατε πρώτα για να ανακαλύψετε μερικές ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τον εαυτό σας. Αντανακλά πράγματι την προσωπικότητά σας;

test

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Απαντήσεις:

Ελέφαντας

Άνω του μέσου όρου διανοητικές ικανότητες, σοφία και κύρος είναι τα κύρια χαρακτηριστικά αυτού του “τύπου” χαρακτήρα. Οι “ελέφαντες” προσελκύουν τους συνανθρώπους τους με την αποφασιστικότητά τους αλλά και το πείσμα τους. Δίνουν μεγάλη σημασία στην καριέρα τους και σκέφτονται τα πάντα προσεκτικά. Η οικογένεια είναι πολύ σημαντική για αυτόν τον “τύπο” ανθρώπου: συνήθως, οι ελέφαντες συγκεντρώνουν γύρω τους πολλούς φίλους και συγγενείς.

Τίγρης

Ο τίγρης αντιπροσωπεύει τη δύναμη και την ενέργεια. Με τη μεγάλη του φιλοδοξία, στοχεύει ψηλά και συχνά δεν είναι δύσκολο να πετύχει τους στόχους του. Ωστόσο, ο “τύπος” τίγρης είναι περιστασιακά ευέξαπτος, ριψοκίνδυνος και απερίσκεπτος, πράγμα που μπορεί να τον βάλει σε μπελάδες. Καλό είναι ο τίγρης να ακούει τις συμβουλές των ανθρώπων γύρω του και να σκέφτεται πριν αναλάβει δράση.

Σκύλος

 Ο σκύλος αντιπροσωπεύει τη νοημοσύνη και την πίστη, ακριβώς όπως οι τετράποδοι φίλοι μας. Οι άνθρωποι αυτού του τύπου είναι ειλικρινείς και αφοσιωμένοι. Διαθέτουν έντονη αίσθηση δικαιοσύνης τόσο στην ιδιωτική όσο και στην επαγγελματική τους ζωή. Οι άνθρωποι-σκύλοι απεχθάνονται την εξαπάτηση, και όταν αντιληφθούν την αδικία, μπορεί να γίνουν αρκετά γκρινιάρηδες. Είναι καλοί φίλοι, καθώς ξέρουν πάντα τι και πότε είναι το σωστό να κάνουν.

Αετός

Οι αετοί θέτουν φιλόδοξους στόχους και κάνουν τα πάντα για να τους πετύχουν. Επιπλέον, οι άνθρωποι αυτού του “τύπου” υπερασπίζονται τους πιο αδύναμους ανθρώπους επειδή οι ίδιοι φοβούνται πολύ την καταδίκη και τον χλευασμό. Παράλληλα, η οικογένεια και η αγάπη είναι πολύ σημαντικά ζητήματα για αυτούς τους ανθρώπους. Έχουν αυτοπεποίθηση και λένε αρκετά ανοιχτά τι σκέφτονται αντί να κρατούν τις απόψεις τους για τον εαυτό τους.

Σκίουρος

Οι σκίουροι είναι αποτελεσματικοί, γεμάτοι ενέργεια και αφοσιωμένοι. Αυτός ο τύπος ανθρώπου βρίσκεται πάντα σε κίνηση και ανυπομονεί να προχωρήσει μπροστά. Η ενέργεια, η ευθυμία και η αυτοπεποίθηση τον υποστηρίζουν τα βήματά του. Οι “σκίουροι” είναι πολύ δημοφιλείς και ενώ κοιτάζουν πάντα το μέλλον, δεν ξεχνούν ποτέ την οικογένεια και τις ρίζες τους.

Βάτραχος

Ο βάτραχος είναι ένας χαλαρός και ήρεμος τύπος. Παίρνει τον χρόνο του, παρατηρεί και αναλύει πριν πάρει μια απόφαση. Οι βάτραχοι είναι καλοί φίλοι που μπορούν να ακούσουν και να δώσουν πολύτιμες συμβουλές. Ωστόσο, λόγω της διστακτικής του φύσης, ένας “βάτραχος” μπορεί να περιμένει πολύ και να χάσει μια καλή ευκαιρία που θα του παρουσιαστεί.

Ψάρι

 Το ψάρι αντιπροσωπεύει το τέλειο ένστικτο. Αυτοί οι άνθρωποι αφήνονται να καθοδηγούνται από τα σημάδια στον δρόμο τους και έτσι αποφεύγουν επιδέξια τα εμπόδια. Όταν θέλουν κάτι, μπορούν να είναι πολύ επίμονοι και να παλεύουν για τον στόχο τους σιγά σιγά. Τα “ψάρια” είναι καλά στο να κρατούν μυστικά, αλλά λόγω της συγκρατημένης φύσης τους, συχνά φαίνονται πολύ μυστικοπαθείς στους ανθρώπους που βρίσκονται γύρω τους, χωρίς να έχουν τέτοια πρόθεση.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Μάθε τι σημαίνει το όνομά σου στα αρχαία ελληνικά

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 26 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 26/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

xylodarmos
Κακοποίησαν τις συζύγους τους: Δύο συλλήψεις – Ο ένας την έριξε στο έδαφος και ο άλλος τη χτύπησε
Δύο άνδρες επιτέθηκαν στις συζύγους τους και συνελήφθησαν
Κακοποίησαν τις συζύγους τους: Δύο συλλήψεις – Ο ένας την έριξε στο έδαφος και ο άλλος τη χτύπησε
tilekpaideusi
Έρευνα: Η τηλεκπαίδευση ενίσχυσε τις εκπαιδευτικές και μορφωτικές ανισότητες
Έρευνα ΚΕΜΕΤΕ για την τηλεκπαίδευση κατά την περίοδο της πανδημίας - Μορφωτικές ανισότητες και συνέπειες στα εργασιακά δικαιώματα»
Έρευνα: Η τηλεκπαίδευση ενίσχυσε τις εκπαιδευτικές και μορφωτικές ανισότητες