biasmos-12xronis-sepolia
Ο πατριός αρνήθηκε τα όσα του αποδίδονται, υποστηρίζοντας ότι ουδέποτε έχει συνευρεθεί ερωτικά με την 15χρονη, καθώς την έχει σαν παιδί του

Στη φυλακή οδηγήθηκαν και οι τρεις άνδρες από τη Ρουμανία που εμπλέκονται στην υπόθεση της 15χρονης κοπέλας από τη Βουλγαρία, η οποία πριν από περίπου μια εβδομάδα έφερε στη ζωή ένα κοριτσάκι στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου.

Όπως αναφέρει το neakriti.gr κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος και ο πατριός της ανήλικης. Ο ίδιος, αρνήθηκε τα όσα του αποδίδονται, υποστηρίζοντας ότι ουδέποτε έχει συνευρεθεί ερωτικά με την 15χρονη, καθώς την έχει σαν παιδί του.

Το χρονικό

Όλα αποκαλύφθηκαν στις αρχές Μαρτίου όταν η 15χρονη πήγε με τη μητέρα της στο νοσοκομείο Ρεθύμνου σε προχωρημένη κύηση.

Νωρίτερα, είχε επισκεφτεί έναν ιδιώτη γυναικολόγο καθώς είχε προβλήματα με την έμμηνο ρήση της, χωρίς να έχει αντιληφθεί ότι είναι έγκυος. Εκεί ο γυναικολόγος της ανέφερε πως βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και την συμβούλεψε να πάει στο νοσοκομείο Ρεθύμνου.

Υπενθυμίζεται ότι αρχές Μαρτίου η 15χρονη έφερε στον κόσμο ένα υγιές κοριτσάκι με τους γιατρούς να διαπιστώνουν πως δεν ήταν γνωστό ποιος είναι ο πατέρας.

Άμεσα, ενημέρωσαν την αστυνομία η οποία ξεκίνησε τις έρευνες. Κατά τη διάρκεια της προανάκρισης και των καταθέσεων που έλαβαν οι αστυνομικές Αρχές διαπίστωσαν πως η ανήλικη από την ηλικία των 13 χρονών είναι θύμα σεξουαλικής εκμετάλλευσης.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 8/5

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 8/5

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα