βιασμός
Η 25χρονη κατήγγειλε τον πατριό της για γενετήσιες πράξεις – θωπείες σε βάρος της, που γινόντουσαν από το 2013 έως και την ενηλικίωσή της.

Συνελήφθη ένας 36χρονος Αλβανός υπηκοός στην Αίγινα που κατηγορείται για βιασμό και γενετήσιες πράξεις με ανήλικη, παράβαση της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων, περί όπλων και περί ναρκωτικών.

Ο 36χρονος, σύμφωνα με την καταγγελία της στις Αρχές, την θώπευε από το 2013 και μόλις ενηλικιώθηκε άρχισε να τη βιάζει. Συγκλονίζει η αποκάλυψη του κοριτσιού ότι την βιντεοσκοπούσε και την εκβίαζε με τις ασελγείς πράξεις να γίνονται επί επτά χρόνια και μάλιστα συχνά. Εκτός αυτών ο δράστης έκανε χρήση και διακίνηση ναρκωτικών κάτι που γνώριζε ήδη η μητέρα της.

Έτσι την Τρίτη 5 Μαρτίου οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πειραιά σε συνεργασία με το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα Αίγινας με την παρουσία εισαγγελέα έφτασαν στο σπίτι της οικογένειας, συνέλαβαν τον 36χρονο και την 50χρονη μητέρα ενώ εντόπισαν έπειτα από έρευνα ναρκωτικά, μεγάλο χρηματικό ποσό και όπλα.

Η 25χρονη με παρουσία πραγματογνώμα - ψυχολόγου επιβεβαίωσε τα όσα ζούσε ενώ μετέβη στην Αθήνα για να την δει ιατροδικαστής και κοινωνική λειτουργός.

Σύμφωνα με τις Αρχές, η κοπέλα αποφάσισε να μιλήσει για το μαρτύριό της στο μικρό διαμέρισμα της Αίγινας, το μεσημέρι της 5ης Μαρτίου, ενώ μόλις λίγες ώρες νωρίτερα, ο Αλβανός πατριός είχε ασελγήσει σε βάρος της.

Η 25χρονη κατήγγειλε τον πατριό της για γενετήσιες πράξεις – θωπείες σε βάρος της, που γινόντουσαν από το 2013 έως και την ενηλικίωσή της. Μόλις ενηλικιώθηκε και έπειτα, ο πατριός προέβαινε σε κατ’ εξακολούθηση συνουσία σε βάρος της χωρίς τη συναίνεσή της.

Η κοπέλα κατήγγειλε τον πατριό της και για διακίνηση και χρήση ναρκωτικών, εν γνώσει της μητέρας της.

Μετά την καταγγελία της 25χρονης, πραγματοποιήθηκε έφοδος της Αστυνομίας στο σπίτι όπου ζούσαν. Οι αστυνομικοί εντόπισαν και κατάσχεσαν ποσότητες κάνναβης μέσα σε βάζα και σακουλάκια, 4 μαχαίρια, ζυγαριές ακριβείας, ένα αεροβόλο πιστόλι και 18.275 ευρώ. Σύμφωνα με τις Αρχές, κατασχέθηκε ένα εσώρουχο της κοπέλας και το χρηματικό ποσό των 3.275 ευρώ που κατείχε η μητέρα.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, η 25χρονη οδηγήθηκε σε πραγματογνώμονα - ψυχολόγο προς εξέταση, αναφέροντας ότι εξαναγκαζόταν σε επιχείρηση και ανοχή γενετήσιων πράξεων, ήτοι συνουσίες και άλλες πράξεις ίσης βαρύτητας με αυτές, υπό την απειλή του διασυρμού της στους οικείους και στο ευρύτερο περιβάλλον από βίντεο που κατείχε ο δράστης ο οποίος την βιντεοσκοπούσε κάποιες φορές κατά τη διάρκεια των συνευρέσεων.

Πρόσθεσε πως ορισμένες φορές λάμβανε ως αντάλλαγμα χρηματικά ποσά ή δώρα. 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πανελλήνιες: Πανωλεθρία στα Τμήματα Φυσικής και Μαθηματικών με "βροχή" κενών θέσεων

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 29 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 29/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Μητσοτάκης ΔΕΘ
Η ανασκόπηση του Κυριάκου Μητσοτάκη: Τι σημειώνει για την εκπαίδευση
Τι σημείωσε για την εκπαίδευση ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με νέο μήνυμά του μέσα από από την καθιερωμένη κυριακάτικη ανασκόπηση.
Η ανασκόπηση του Κυριάκου Μητσοτάκη: Τι σημειώνει για την εκπαίδευση