Thumbnail
Την πέρασε για κατάσκοπο που τον παρακολουθούσε

Στην εντατική με βαριά τραύματα νοσηλεύεται η 22χρονη που δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι στην χθες το μεσημέρι (01/03) στην Ερμού.

Η νεαρή κοπέλα υπέστη διάτρηση πνεύμονα και υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση, ενώ έχει ρήξη διαφράγματος και σπασμένο πλευρό.

Ο πατέρας της 22χρονης μίλησε στον Alpha αναφέροντας ότι η κόρη του είναι σε καταστολή στην εντατική του Ευαγγελισμού. «Πήγαινε στη δουλειά της και χωρίς καμία προειδοποίηση της επιτέθηκε, από ό,τι μου είπαν κι εμένα». «Την έσωσε το σακίδιο της», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σε ερώτηση εάν είναι συνεχώς έξω από την εντατική είπε «Εσείς τι θα κάνατε», ενώ δήλωσε ότι σήμερα θα έχουν ενημέρωση από τους γιατρούς για το εάν η κοπέλα έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

«Ευτυχώς ήταν στα 10 μέτρα από εκεί που δουλεύει και βγήκαν τα παιδιά και την έσωσαν. Δεν γνωρίζω τίποτα άλλο», είπε ο πατέρας.

«Θα έχει μειωμένη ποινή ο δράστης»

Σύμφωνα με τον δικηγόρο, Γιάννη Γλύκα που μίλησε στο Mega για το τρομακτικό συμβάν στην Ερμού: «Αυτό είναι η λεγόμενη “τυφλή εγκληματικότητα” που δεν συνηθίζεται στην χώρα μας. Εδώ υπάρχει σύνδεση με σοβαρό ψυχιατρικό περιστατικό. Πιο πριν φέρεται να υπάρχει σχεδιασμός που δεν συνάδει με ψυχιατρικό ιστορικό, αλλά η επιστήμη θα δώσει απαντήσεις σε αυτό. Από εκεί και πέρα ο άνθρωπος εφόσον επικαλεστεί κάτι τέτοιο και αποδειχθεί, θα έχει τον λεγόμενο “μειωμένο καταλογισμό”, θα έχει μειωμένη ποινή».

Τι είπε ο δράστης

«Η κοπέλα είναι κατάσκοπος και με παρακολουθούσε. Τη μαχαίρωσα για να την αποφύγω», φέρεται να είπε στις Αρχές ο δράστης ο οποίος φέρεται αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, σύμφωνα με το Mega.

Μάλιστα διαθέτει γερμανικό διαβατήριο και έφτασε στην Ελλάδα την Πέμπτη μέσω Σερβίας, ενώ ο ίδιος παραδέχεται ότι έχει ψυχιατρικό παρελθόν.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πανελλήνιες: Πανωλεθρία στα Τμήματα Φυσικής και Μαθηματικών με "βροχή" κενών θέσεων

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 26 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 26/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα