σούπερ μάρκετ
Πότε λήγουν οι ψηφιακές κάρτες του Market Pass

Στις 5 Φεβρουαρίου θα γίνει η πληρωμή για το Market Pass για τους μήνες Νοέμβριο και Δεκέμβριο 2023 και αφορά στους δικαιούχους  που διαμένουν σε πληγείσες περιοχές και είχαν κάνει αίτηση μετά τις 31 Οκτωβρίου 2023 και είχαν πληρωθεί τους μήνες Αύγουστο, Σεπτέμβριο και Οκτώβριο.

Ωστόσο οι δικαιούχοι των πληγέντων περιοχών που πληρώθηκαν στις  20 Δεκεμβρίου 2023 δεν πληρώνονται εκ νέου.

Οι ψηφιακές χρεωστικές κάρτες του Market Pass θα μείνουν ενεργές μέχρι τις 29 Φεβρουαρίου 2024 και δεν θα μπορούν να γίνουν συναλλαγές πέραν αυτής της ημερομηνίας.

Το ύψος της ενίσχυσης ανά νοικοκυριό ανέρχεται σε ποσοστό 10% επί του μηνιαίου ύψους αγορών, που καθορίζεται σε 220 ευρώ για το μονομελές νοικοκυριό, προσαυξανόμενο κατά 100 ευρώ για κάθε επιπλέον μέλος του νοικοκυριού με ανώτατο όριο τα 1.000 ευρώ αγορών.

Σε περίπτωση που ο δικαιούχος επιλέξει την πίστωση σε τραπεζικό λογαριασμό, το ποσό ενίσχυσης που καταβάλλεται ανέρχεται στο 80% επί του ανωτέρω ύψους.

Να σημειωθεί πως για κάθε επιπλέον εξαρτώμενο μέλος ή φιλοξενούμενος προστίθεται στο εκτιμώμενο ύψος αγορών του νοικοκυριού 100,00 ευρώ ενισχύοντας έτσι τη μηνιαία επιδότηση κατά 10,00 ευρώ εάν επιλεγεί η έκδοση ψηφιακής χρεωστικής κάρτας, ή κατά 8,00 ευρώ εάν επιλεγεί ως τρόπος καταβολής της ενίσχυσης η τραπεζική κατάθεση.
 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 24/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

molyvi_tetradio.jpg
Αξιολόγηση σχολείων: Οδηγίες της Ε' ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης για τα πεδία Β και Γ
Δε συμμετέχουμε σε καμία διαδικασία του ν.4823/21 για την αξιολόγηση! Οι συντονιστές/στριες ομάδων δράσης ανεβάζουμε δήλωση Απεργίας Αποχής στην...
Αξιολόγηση σχολείων: Οδηγίες της Ε' ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης για τα πεδία Β και Γ