Thumbnail
Το χρονικό της εξαφάνισης του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της εξαφάνισης του 30χρονου στο Μεσολόγγι, καθώς διαπιστώθηκαν αντιφάσεις και κενά από την ανάλυση του κινητού τηλεφώνου του 50χρονου κρεοπώλη.

Πιο αναλυτικά και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, διαπιστώθηκε ότι το τηλέφωνο του κρεοπώλη, που φέρεται να ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που είδε τον Μπάμπη πριν εξαφανιστεί, ήταν κλειστό για 90 λεπτά την ημέρα της εξαφάνισης, ενώ την ίδια ώρα ήταν κλειστό και το τηλέφωνο του 30χρονου αγνοούμενου.

Κενά υπάρχουν και στην κατάθεση του κρεοπώλη, σχετικά με τις ώρες και τα σημεία που είπε ότι βρισκόταν την ημέρα εκείνη. Επίσης, ο κρεοπώλης είπε ότι πήγε τον 30χρονο να συναντήσει έναν φίλο του, αλλά αυτό το άτομο είπε ότι δεν υπήρξε τέτοιο ραντεβού και ότι δεν συναντήθηκαν ποτέ.

Το αμάξι του 50χρονου εξετάζεται από τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, που ψάχνει αποτυπώματα, dna, ίχνη αίματος και οτιδήποτε άλλο μπορεί να βοηθήσει στην εξιχνίαση της υπόθεσης.

Η ΕΛ.ΑΣ. εξετάζει όλα τα πιθανά ενδεχόμενα για την εξαφάνιση του 30χρονου, ο οποίος βρισκόταν στην Ελλάδα για τις γιορτές και ζει στην Ιταλία μόνιμα.

Οι Αρχές εξετάζουν το παρελθόν του για να δουν εάν μπορεί να προκύπτει ότι είχε διαφορές με κάποιον, ενώ όλα τα σενάρια παραμένουν ανοιχτά, ακόμα και εκείνο της εγκληματικής ενέργειας.

Η αδελφή του 30χρονου, μιλώντας στο Star, είπε:

«Θεωρώ ότι είναι εγκληματική ενέργεια με τα δεδομένα που έχουμε. Είναι ένας άνθρωπος που θα ερχόταν πάντα σε επικοινωνία με τη μητέρα μου και το τελευταίο άτομο που τον είδε του χρωστούσε λεφτά».

Εξάλλου, σύμφωνα με όσα έχει πει η οικογένεια του αγνοούμενου, ο 50χρονος φέρεται να χρωστούσε χρήματα, περίπου 17.000 ευρώ, στον Μπάμπη. Ο άνδρας έχει συλληφθεί, όχι όμως για την εξαφάνιση αλλά γιατί πάνω του βρέθηκε ένα μαχαίρι.

Τι υποστήριξε στην αρχική του κατάθεση ο 50χρονος κρεοπώλης

Ο κρεοπώλης υποστήριξε ότι στις 20:30 της Πέμπτης πήρε τον Μπάμπη από το σπίτι του με σκοπό να πάνε για κυνήγι.

Μετά από 8 με 10 λεπτά, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να τον άφησε στη διασταύρωση των ΤΕΙ στην παλιά Εθνική Οδό Αντιρρίου-Ιωαννίνων, για να συναντήσει έναν φίλο του.

Τα στοιχεία που έχουν προκύψει μέχρι στιγμής από τις κάμερες ασφαλείας, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι τα εξής:

Σε βίντεο φαίνεται ο Μπάμπης να επιβιβάζεται στο αυτοκίνητο του κρεοπώλη στις 20:30. Σε άλλο βίντεο, μία ώρα αργότερα, στις 21:30, φαίνεται ο κρεοπώλης να επιστρέφει στο δικό του σπίτι.

Οι αστυνομικοί αναζητούν βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες στην περιοχή, που ενδεχομένως αποτύπωσαν μέρος της διαδρομής των δύο ανδρών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 50χρονος φέρεται να έχει υποστηρίξει στην αρχική κατάθεσή του ότι, από τη στιγμή που άφησε τον Μπάμπη έξω από τα ΤΕΙ, επέστρεψε αμέσως στο σπίτι του.

Την ίδια ώρα, στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια έχουν σταλεί το μαχαίρι, το αυτοκίνητο του κρεοπώλη, αλλά και τα ρούχα που φορούσε.

Το χρονικό της εξαφάνισης

Ο 31χρονος Μπάμπης Κούτσικος αγνοείται από την Πέμπτη 4 Ιανουαρίου το βράδυ, αφού φέρεται να πήγε για κυνήγι και έκτοτε δεν έδωσε σημεία ζωής.

Η μητέρα του δήλωσε την εξαφάνιση, καθώς μάλιστα σίγησε και το τηλέφωνό του, με το τελευταίο σήμα που εξέπεμψε να είναι πλησίον του ΤΕΙ Μεσολογγίου.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του συνεχίζονται. Μάλιστα, συμμετέχουν και άνδρες της ΕΜΑΚ με εκπαιδευμένο σκύλο και όχημα της ΠΥ Μεσολογγίου.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Μάθε τι σημαίνει το όνομά σου στα αρχαία ελληνικά

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 26 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 26/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

kardiageiakes-pathiseis-kardia_252863_128338.jpg
Με αυτή την καθημερινή συνήθεια θα έχετε καλύτερη υγεία της καρδιάς
Υπάρχουν πολλές υγιεινές συνήθειες που μπορείτε να εντάξετε στην καθημερινότητά σας για να προστατεύσετε την υγεία της καρδιάς σας
Με αυτή την καθημερινή συνήθεια θα έχετε καλύτερη υγεία της καρδιάς
upnos krevati
Γιατί πρέπει να πλένετε πάντα τα καινούργια σεντόνια πριν τα στρώσετε στο κρεβάτι σας
Ο πραγματικός λόγος που πρέπει να πλένετε πάντα τα καινούργια σεντόνια πριν τα στρώσετε στο κρεβάτι σας
Γιατί πρέπει να πλένετε πάντα τα καινούργια σεντόνια πριν τα στρώσετε στο κρεβάτι σας