gta6
Σπάει όλα τα ρεκόρ το τρέιλερ του GΤΑ 6 – Σχεδόν 120 εκατ. προβολές σε μόλις 2 ημέρες

Φρενίτιδα επικρατεί στο διαδίκτυο τα τελευταία 24ωρα, λόγω του GΤΑ 6. Τα ξημερώματα της Τρίτης (5/12) η Rockstar Games έδωσε στην δημοσιότητας το τρέιλερ του Grand Theft Auto VI, το οποίο οι gamers περίμεναν εδώ και 10 χρόνια.

Μάλιστα η Rockstar αναγκάστηκε να κυκλοφορήσει το τρέιλερ νωρίτερα από την προγραμματισμένη ώρα που είχε ανακοινώσει, καθώς ένας λογαριασμός στο Twitter, που τώρα έχει απενεργοποιηθεί, διέρρευσε τα πλάνα του τρέιλερ.

Σπάει όλα τα ρεκόρ το τρέιλερ του GΤΑ 6

Μάλιστα, παρά την διαρροή, το τρέιλερ διάρκειας ενάμισι λεπτού σπάσει όλα τα ρεκόρ.

Συγκέντρωσε πάνω από 90 εκατομμύρια προβολές στο YouTube τις πρώτες 24 ώρες, τις περισσότερες προβολές για ένα μη μουσικό βίντεο σε μία μόνο ημέρα. Πλέον μετράει 116 εκατ. προβολές. Μάλιστα ήταν τόσο δημοφιλές που λίγο έλειψε να εκθρονίσει το μουσικό βίντεο «Butter» των BTS. Το προηγούμενο μη μουσικό βίντεο στο YouTube με τις περισσότερες προβολές σε μία ημέρα ήταν το «Every Country On Earth Fights For $250,000» του MrBeast.

Τα τρία ρεκόρ Γκίνες του τρέιλερ του GTA 6:

Πιο δημοφιλές gaming reveal trailer στο YouTube σε 24 ώρες με 90.421.491 προβολές.

Gaming trailer με τα περισσότερα likes όλων των εποχών στο YouTube – Mε 8,9 εκατ. likes σε μόλις 24 ώρες.

Το πιο επιτυχημένο μη μουσικό βίντεο όλων των εποχών στο YouTube σε 24 ώρες

Δείτε το επίσημο τρέιλερ για το GTA 6:

Πότε θα κυκλοφορήσει το GTA 6

Το Grand Theft Auto VI θα διαδραματίζεται στο Vice City, μια φανταστική εκδοχή του Μαϊάμι, και το τρέιλερ αποτελεί φόρο τιμής σε πραγματικές στιγμές της Φλόριντα από την επικαιρότητα όλα αυτά τα χρόνια.

Η GTA 6 θα κυκλοφορήσει το 2025 για τις PlayStation 5 και Xbox Series X|S, ενώ η PC έκδοση του παιχνιδιού αναμένεται να γίνει διαθέσιμη αρκετούς μήνες αργότερα, όπως είχε γίνει και με το GTA V.

Τα ρεκόρ του GTA 5

Αν λάβουμε υπόψη μας τον χαμό που έκανε το τρέιλερ μέσα σε μόλις 48 ώρες, το παιχνίδι αναμένεται να σπάσει πολλά παγκόσμια ρεκόρ, μερικά από τα οποία κατέχει ο προκάτοχός του.

Το Grand Theft Auto V (GTA V), κυκλοφόρησε πριν από μια δεκαετία, τον Σεπτέμβριο του 2013. Κατέχει επτά τίτλους παγκόσμιων ρεκόρ Γκίνες, μεταξύ των οποίων και τα περισσότερα έσοδα από ένα προϊόν ψυχαγωγίας μέσα σε 24 ώρες: 815,7 εκατομμύρια δολάρια σε πωλήσεις της πρώτης ημέρας. Το  GTA V, το οποίο συνεχίζει να πωλείται μέχρι σήμερα, είναι ο πιο επιτυχημένος οικονομικά τίτλος ψυχαγωγίας όλων των εποχών. Έχει αποφέρει έσοδα 7,84 δισεκατομμυρίων δολαρίων από την κυκλοφορία του.

Το GTA V έφτασε το 1 δισεκατομμύριο δολάρια σε έσοδα μέσα σε μόλις τρεις ημέρες από την κυκλοφορία του. Συγκριτικά, η ταχύτερη ταινία που έφτασε αυτό το ορόσημο ήταν πέντε ημέρες για το «Avengers: EndGame» του 2019.

Μεταξύ άλλων βιντεοπαιχνιδιών, το Grand Theft Auto V είναι το τρίτο σε πωλήσεις βιντεοπαιχνίδι όλων των εποχών μετά το Tetris και το Minecraft, με περισσότερες από 190 εκατομμύρια πωλήσεις μέχρι τον Νοέμβριο του 2023.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 8/5

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 8/5

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ekklisia.jpg
Η συνωμοσία των Πάτσι: Το στυγερό έγκλημα με 19 μαχαιριές μέσα στην εκκλησία, Κυριακή του Πάσχα
Η ιστορία του στυγερού εγκλήματος που έμεινε στην ιστορία ως η «συνωμοσία των Πάτσι»
Η συνωμοσία των Πάτσι: Το στυγερό έγκλημα με 19 μαχαιριές μέσα στην εκκλησία, Κυριακή του Πάσχα