VOLOS
Ο Κραυσίδωνας έχει σπάσει με αποτέλεσμα τεράστιοι τόνοι νερού να διοχετεύονται μέσα στους δρόμους της πόλης.

Τραγικές ώρες βιώνει και πάλι η Μαγνησία και ο Θεσσαλικός κάμπος. Στο στόχαστρο της κακοκαιρία βρίσκεται ο Βόλος, ο οποίος πνίγηκε από τα επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα του “Elias”.

Συναγερμός έχει σημάνει στον Βόλο, καθώς ο Κραυσίδωνας υπερχείλισε και «έσπασε» λόγω της κακοκαιρίας Elias, πλημμυρίζοντας σπίτια και παρασύροντας αυτοκίνητα.

Ο Κραυσίδωνας «έσπασε» στο ύψος της γέφυρας του ΟΣΕ και στο ύψος της οδού Ζάχου με Λόρδου Βύρωνος, με αποτέλεσμα τεράστιοι τόνοι νερού να διοχετεύονται μέσα στους δρόμους της πόλης ενώ η κατάσταση αναμένεται να επιδεινωθεί καθώς μετεωρολογικές προβλέψεις θέλουν την καταιγίδα να μην κοπάζει τις επόμενες ώρες.

Ορμητικοί χείμαρροι στο κέντρο της πόλης

Η δύσκολη κατάσταση αποτυπώνεται στα πλάνα που εξασφάλισε η ανταποκρίτρια της ΕΡΤ στο Βόλο Φρόσω Παύλου. Η ένταση και η διάρκεια της βροχής ήταν τέτοια που δεν άφηνε κάτι στο πέρασμά της. Τα βίντεο κατεγράφησαν στην περιοχή της Καλλιθέας – όπου το συνεργείο της ΕΡΤ εγκλωβίστηκε για πάνω από 3,5 ώρες.

Στην αρχή του βίντεο που θα παρακολουθήσετε παρακάτω φαίνεται ο χείμμαρος του Κραυσίδωνα αφότου έσπασε η γέφυρα στις οδούς Παρασκευοπούλου με Καραμπατζάκη. Στη συνέχεια, καταγράφεται το οδοιπορικό του συνεργείου της ΕΡΤ, το οποίο μαρτυρά την κατάσταση στους δρόμους του λαβωμένου από την κακοκαιρία Βόλου.

Όσοι έζησαν την πλημμύρα της κακοκαιρίας Daniel στην περιοχή λένε ότι αυτή της κακοκαιρίας Elias ήταν πολύ χειρότερη, μεταδίδει η δημοσιογράφος της ΕΡΤ.

Τα μεγάλα προβλήματα εντοπίζονται στην οδό Βουλγαροκτόνου με το νερό να έχει ανέβει επικίνδυνα και δυνάμεις της Πυροσβεστικής να επιχειρούν προκειμένου να προσέγγισουν σπίτια και εγκλωβισμένους οδηγούς. Πολλά αυτοκίνητα εγκλωβίστηκαν και μέσα στην πόλη του Βόλου, καθώς η ποσότητα νερού στους δρόμους είναι μεγάλη με τους οδηγούς να αδυνατούν να μετακινηθούν.
 

Κακοκαιρία «Elias» - Πλημμύρες στον Βόλο

Ανησυχητική είναι η εικόνα που καταγράφεται και στο Νοσοκομείο του Βόλου όπου η στάθμη του νερού ξεπερνά το ύψος του υπογείου. 

volos

Χωρίς ρεύμα το μεγαλύτερο μέρος του Βόλου

Το 80 τοις εκατό της πόλης έχει βυθιστεί στο σκοτάδι καθώς έχει κοπεί το ρεύμα.

 


 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Μάθε τι σημαίνει το όνομά σου στα αρχαία ελληνικά

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 26 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 26/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα