κεραυνοι
Έγινε η νύχτα μέρα

Η κακοκαιρία «Elias» που από τη Δευτέρα «σφυροκοπά» τη χώρα έχοντας προκαλέσει σημαντικά προβλήματα κυρίως σε Πελοπόννησο και Θεσσαλία έφτασε σήμερα, ξημερώματα της Τετάρτης (27/9), στην Αττική.

Σε αρκετές περιοχές ακούγονται αστραπές και βροντές, με τους κεραυνούς να κάνουν τη νύχτα μέρα ενώ σύμφωνα με το meteo.gr, λίγο πριν τις 3:00 τα ξημερώματα η πιο δύσκολη κατάσταση επικρατούσε στον Πειραιά όπου βρέχει καταρρακτωδώς.

Μετά τις 3:00 βρέχει σε σχεδόν όλη την Αττική με τα φαινόμενα να είναι πιο έντονα στα βόρεια προάστια της Αττικής σε περιοχές όπως το Ψυχικό, η Αγία Παρασκευή αλλά και στα νότια προάστια προάστια όπως ο Άλιμος και η Νέα Σμύρνη

Σύμφωνα με την πυροσβεστική μέχρι και τις 6 το πρωί είχε δεχθεί κλήσεις για άντληση υδάτων από Μαρούσι, Παλλήνη, Βριλήσσια και Πεντέλη.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Πυροσβεστικής, Βασίλη Βαθρακογιάννη έντονη βροχόπτωση και καταιγίδες σημειώνονται το πρωί της Τετάρτης στη Στερεά Ελλάδα, τη Φωκίδα, την Εύβοια και την Ευρυτανία. Βρέχει, επίσης, στην ορεινή Κορινθία αλλά και στα ανατολικά της Αχαΐας ενώ για τη Θεσσαλία σημείωσε ότι δεν αντιμετωπίζονται ιδαίτερα προβλήματα

Κατά τον διευθυντή της ΕΜΥ, Θοδωρή Κολυδά, η βροχή θα συνεχιστεί μέχρι και μετά τις 7 το πρωί αλλά με μειούμενη ένταση.

Το Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων 

Σήμερα Τετάρτη (27-09-2023) κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται στην κεντρική και νότια ηπειρωτική χώρα (στη Θεσσαλία, τη Στερεά και την Πελοπόννησο), στις Σποράδες, την Εύβοια και τη δυτική Κρήτη. Είναι πιθανόν να σημειωθούν κατά διαστήματα ισχυρές βροχές και καταιγίδες στις δυτικές Κυκλάδες, τα δυτικά και νότια τμήματα της Αττικής και το βόρειο Αιγαίο.

Επισημαίνεται ότι τα μεγαλύτερα ύψη βροχής θα σημειωθούν στους νομούς Καρδίτσας, στα ανατολικά και νότια τμήματα του νομού Μαγνησίας, Ευρυτανίας, Φθιώτιδας, Φωκίδας, Βοιωτίας, στις Σποράδες και στη βόρεια Εύβοια.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Μάθε τι σημαίνει το όνομά σου στα αρχαία ελληνικά

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 26 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 26/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα