Φωτιά στην Κέρκυρα
Μάχη με τις φλόγες στην Κάρυστο - Μαρτυρία για εμπρησμό στην Κέρκυρα

Θλίψη και τριήμερο εθνικό πένθος στις Ένοπλες Δυνάμεις, από τον άδικο χαμό του πιλότου και του συγκυβερνήτη του Canadair που συνετρίβη στην Κάρυστο, ενώ, επιχειρούσε στην κατάσβεση της φωτιάς στην Κάρυστο. Την ίδια ώρα οι συνάδελφοί τους καλούνται να συνεχίσουν να δίνουν μάχες με τις φλόγες στα μέτωπα που συνεχίζουν να κατακαίνε δασικές εκτάσεις και περιουσίες.

Μηνύματα του 112 στην Κέρκυρα – Μαρτυρία για εμπρησμό

Οι πυροσβέστες προσπαθούν να σβήσουν τα πύρινα μέτωπα στην Κέρκυρα που αναζωπυρώνονται, ενώ το βράδυ της Τρίτης αναζωπυρώθηκε η φωτιά που έχει κάψει τη μία πλευρά του βουνού.

Το συγκλονιστικό ωστόσο ήταν ότι ο αντιδήμαρχος κ. Μουζαϊτης, μιλώντας απευθείας στην κάμερα της ΕΡΤ κατήγγειλε ότι ξαφνικά ξεπήδησε μια φλόγα από το πουθενά σε ένα δέντρο και αμέσως ένα αυτοκίνητο έφυγε από το σημείο.

Και όπως είπε, «είμαστε τρεις τέσσερις ημέρες ξάγρυπνοι, για να παρακολουθούμε τέτοια φαινόμενα». Γεγονός που όπως τόνισε εξηγεί την εμφάνιση τόσων πύρινων μετώπων στο νησί. Μιλώντας για τις καταστροφές στο χωριό Λούτσες τόνισε ότι οι ζημιές είναι στις αυλές των σπιτιών και σε ένα ξυλουργείο που έχει καταστραφεί.

Θλίψη στην Κάρυστο για το χαμό των δύο χειριστών

Σε βίντεο που κατέγραψε η ΕΡΤ με τη στιγμή της πτώσης, διακρίνεται το αεροπλάνο να κάνει ρίψη νερού, να παίρνει δεξιά στροφή και να χτυπά σε κλαδί δέντρου χάνοντας τον πλωτήρα από το δεξί φτερό.

Στον απόηχο της τραγικής είδησης οι πυροσβεστικές δυνάμεις συνεχίζουν τις προσπάθειες για την κατάσβεση της δασικής πυρκαγιάς στην περιοχή.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 8/5

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 8/5

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

emvolio
Ξεκίνησε η χορήγησή του «έξυπνου» εμβολίου για τη θεραπεία του μελανώματος- Είναι προσαρμοσμένο σε κάθε ασθενή
Ειδικοί δοκιμάζουν νέα εμβόλια που είναι ειδικά κατασκευασμένα για κάθε ασθενή και λένε στο σώμα του να κυνηγήσει καρκινικά κύτταρα για να αποτρέψει...
Ξεκίνησε η χορήγησή του «έξυπνου» εμβολίου για τη θεραπεία του μελανώματος- Είναι προσαρμοσμένο σε κάθε ασθενή