άλογο
Φώτο: Twitter
Οργή για το άλογο που ξεψύχησε στην Κέρκυρα ενώ μετέφερε τουρίστες - Καταγγελίες ότι ο αμαξάς το μαστίγωνε στην ανηφόρα - Κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος

Οργή προκάλεσε η είδηση ότι ένα άλογο ξεψύχησε στην Κέρκυρα την Πέμπτη ενώ κουβαλούσε τουρίστες. Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του 80χρονου ιδιοκτήτη - αμαξά, το άτυχο ζώο είχε περάσει πρόσφατα ασθένεια και ήταν η πρώτη μέρα που επέστρεφε στη «δουλεία».

Την ίδια στιγμή γίνεται γνωστό ότι η κτηνιατρική υπηρεσία της Κέρκυρας έχει ενημερώσει τους αμαξάδες του νησιού να μην μεταφέρουν φορτία από τις 13.00 έως 17.00 λόγω τη ζέστης, ωστόσο, το άλογο μετέφερε τουρίστες γύρω στις 14.00, μέσα σε πολύ άσχημες καιρικές συνθήκες.

Το άλογο κατέρρευσε ενώ βρίσκονταν έξω από το σινεμά Ορφέας, σε σημείο όπου ο δρόμος παρουσιάζει απότομη κλίση, ενώ αυτόπτες μάρτυρες υποστηρίζουν ότι το ζώο δυσκολευόταν να ανέβει την ανηφόρα και για αυτό το λόγο ο 80χρονος αμαξάς το μαστίγωνε.

Ο εισαγγελέας έχει παραγγείλει η σορός του ζώου να υποβληθεί σε κτηνιατρικό έλεγχο για να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου. Ωστόσο, οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για ανακοπή.  Σημειώνεται ότι ο 80χρονος ιδιοκτήτης έχει κριθεί προσωρινά κρατούμενος. 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πανελλήνιες: Πανωλεθρία στα Τμήματα Φυσικής και Μαθηματικών με "βροχή" κενών θέσεων

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 29 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 29/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα