Αχιλλέας Μπέος
«Ρίχνω την ευθύνη και στον συμπαίκτη του» είπε για τον Μπόρις Κλέιμαν - Εντός της ημέρας η συζήτηση με τον πρόεδρο της ΕΠΟ

Μετά το μπλόκο της κυπριακής Αστυνομίας στον τελικό Κυπέλλου αναζητείται το μέρος που θα διεξαχθεί, με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Βόλος Αχιλλέα Μπέο να εξηγεί τις προϋποθέσεις που θα τον κάνουν να πει «ναι» στο να γίνει ο αγώνας στην πόλη του.

«Είναι ντροπή που η Κύπρος δε δέχεται μια (ποδοσφαιρική) γιορτή. Φανταστείτε πόσο φοβούνται οι άνθρωποι. Εγώ είπα ότι δε θα δεχτώ στην πόλη μου να κάνουν επεισόδια και να σπάσουν την πόλη μου και να δώσουν ραντεβού θανάτου οι ανεγκέφαλοι των δύο ομάδων γιατί δεν είναι όλοι φίλαθλοι. Είχα κάνει μια πρόταση σε αυτή τη γιορτή του ποδοσφαίρου, γιατί είναι γιορτή, να μπουν 10.000 παιδάκια από τα σχολεία να χαρούν, χωρίς να κινδυνεύουν» είπε στην ΕΡΤ.

«Από εκεί και πέρα η κάθε ομάδα, η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ με καταστάσεις, ονοματεπώνυμο, ταυτότητα, να πάρουν μέχρι 1.000 εισιτήρια καθένας με μεγάλο κόστος το εισιτήριο. Θα υπάρχει αυτό μάξιμουμ 1.000 άτομα από την κάθε ομάδα. Εμένα με ενδιαφέρει η πόλη μου και όχι ο τελικός. Αν δοθεί η ευκαιρία στον όμορφο Βόλο να γίνει πεδίο μάχης από ανεγκέφαλους δεν θα το επιτρέψω και δεν θα δώσω την άδεια» εξήγησε ο Αχιλλέας Μπέος.

Όπως αποκάλυψε, εντός της ημέρας θα συνομιλήσει με τον πρόεδρο της ΕΠΟ για να συζητήσουν το ενδεχόμενο και τις προϋποθέσεις για να διεξαχθεί ο τελικός κυπέλου στο Πανθεσσαλικό γήπεδο, σε νέα ημερομηνία.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 8/5

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 8/5

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΜΕΤΡΟ
Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ τις ημέρες του Πάσχα - Τα δρομολόγια για Λεωφορεία, Μετρό, Ηλεκτρικό και Τραμ
Πώς θα λειτουργήσουν τα μέσα μαζικής μεταφοράς κατά τη διάρκεια των εορτών του Πάσχα
Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ τις ημέρες του Πάσχα - Τα δρομολόγια για Λεωφορεία, Μετρό, Ηλεκτρικό και Τραμ