κλέιμαν μπόρις
H δικηγόρος του ποδοσφαιριστή σημείωσε πως στον πελάτη της αποδίδεται «το αδίκημα σε γενετήσια πράξη χωρίς συναίνεση, όχι βιασμός»

Σήμερα, (13/04) ο Μπόρις Κλέιμαν, τερματοφύλακας της ομάδας του Βόλου, θα βρεθεί ενώπιον του ανακριτή με την κατηγορία του βιασμού ανήλικης σε μπαρ στο Κολωνάκι.

Η παρέα νεαρών Βέλγων, που ήρθαν στην Αθήνα στο πλαίσιο σχολικής εκδρομής, καταγγέλλουν τον 33χρονο ότι επιτέθηκε και κακοποίησε σεξουαλικά την 17χρονη φίλη τους και συμμαθήτριά τους μέσα στο κλαμπ

Όπως σημείωσε ο δικηγόρος του, Κλέιμαν, ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος, ο πελάτης του «δηλώνει αθώος και ουδέποτε διέπραξε αυτά που κατηγορείται, ούτε χρησιμοποίησε ποτέ βία, ούτε βίασε κάποια».

Παράλληλα άφησε αιχμές για την παρουσία της παρέας των ανήλικων μέσα στο μπαρ χωρίς τη συνοδεία καθηγητών.

Η Ελίνα Θειακοδημήτρη, επίσης δικηγόρος του ποδοσφαιριστή, μιλώντας στο MEGA, σημείωσε πως στον πελάτη της αποδίδεται «το αδίκημα σε γενετήσια πράξη χωρίς συναίνεση, όχι βιασμός».

«Όπως έχει δηλωθεί και από τον κ. Παπαδόπουλο, σε πολύ λίγες ώρες θα κατατεθούν στον ανακριτή η απολογία του. Αρνείται πλήρως όλες τις κατηγορίες. Του αποδίδεται αδίκημα με γενετήσια πράξη χωρίς συναίνεση, όχι βιασμός.

Δεν υπάρχει βία. Η κοπέλα σε λίγες μέρες θα γίνει 18 ετών αλλά ο τερματοφύλακας δεν γνώριζε. Κανένας δεν ήταν με κάποιον καθηγητή και κατανάλωναν αλκοόλ».

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 8/5

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 8/5

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα