Αγρίνιο: Πώς κατάλαβαν την ασέλγεια του 28χρονου στο 4χρονο - "Ξεκίνησε όλο αυτό με μία ζωγραφιά"
Πώς ξεκίνησε να ξετυλίγεται το κουβάρι των αποκαλύψεων για τις γενετήσιες πράξεις εις βάρος του 4χρονου παιδιού, από τον 28χρονο

Στη δημόσια τηλεόραση μίλησε ο δικηγόρος της οικογένειας του 4χρονου παιδιού, Παντελής Βαμβακάς, και διευκρίνισε ότι δεν πρόκειται περί βιασμού, αλλά για γενετήσιες πράξεις σε βάρος του ανηλίκου, σύμφωνα με τη νομική ορολογία.

«Δεν έχουμε βιασμό. Έχουμε γενετήσιες πράξεις, οι οποίες είναι σε βαθμό κακουργήματος, δεδομένου ότι είναι πρόσωπο κάτω των 10 ετών. Η εμπλοκή ή συμμετοχή οποιουδήποτε άλλου προσώπου ερευνάται» ανέφερε.

«Εμείς υποβάλαμε μήνυση το καλοκαίρι του 2021. Οι πράξεις αυτές φέρεται ότι έγιναν από τον φερόμενο δράστη από τον Μάρτιο περίπου του 2021 μέχρι και τον Μάιο του 2021, όταν υπηρετούσε ο φερόμενος ως δράστης την θητεία του. Γι' αυτό και εγκαθιδρύεται η αρμοδιότητα του στρατοδικείου» ανέφερε ο κ. Βαμβακάς.

Πώς έγινε αντιληπτό ότι κάτι συνέβαινε

Σε ερώτηση για το πώς έγιναν αντιληπτά από την οικογένεια του παιδιού όσα είχαν συμβεί, απάντησε:

«Υπήρχε μια μεταπτωτική συμπεριφορά του ανηλίκου. Μιλάμε για ένα παιδί τεσσάρων ετών. Αντιλαμβάνεστε ότι η εξωτερίκευση των συναισθημάτων του μπορεί ενδεχομένως να ήταν ψευδή. Οι γονείς ήταν σε μία δύσκολη κατάσταση.

Το παιδί είχε μεταπτωτικές τάσεις, μεταστροφές. Ξεκίνησε όλο αυτό με μία ζωγραφιά, με την οποία εξέφρασε το παιδί την δυσαρέσκεια του. Έτσι, από μία απλή λεπτομέρεια ξεκίνησε η όλη υπόθεση και άρχισε να ξετυλίγεται.

Προσεγγίστηκε επιστημονικά η υπόθεση και διαπιστώθηκε ότι πράγματι διενεργήθηκαν οι γενετήσιες πράξεις και μετά ξεκίνησε η ανάκριση».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 8/5

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 8/5

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα