ierapetra ginekoktonia
Βίντεο ντοκουμέντο αποτυπώνει τον τρόπο που κινήθηκε ο δράστης 5 λεπτά πριν ειδοποιηθεί η αστυνομία για τη γυναικοκτονία στην Ιεράπετρα

Βίντεο ντοκουμέντο αποτυπώνει τον τρόπο που κινήθηκε ο δράστης 5 λεπτά πριν ειδοποιηθεί η αστυνομία για την δολοφονία, στην Ιεράπετρα. 

Σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους της Ιεράπετρας, ο δράστης φαίνεται να κατευθύνεται προς τα ενοικιαζόμενα δωμάτια που εργαζόταν η 48χρονη. Με την ανάλυση του υλικού δεν εντοπίστηκε να περνά από τον συγκεκριμένο δρόμο το αυτοκίνητο της πρώην συζύγου του, που σημαίνει ότι ακολούθησαν διαφορετικά δρομολόγια.

Ο δράστης φαίνεται να γνώριζε ακριβώς το μέρος που θα βρισκόταν η 48χρονη εκείνη τη χρονική στιγμή, και άρα το είχε σχεδιάσει με ακρίβεια.

Την ίδια ώρα όσοι γνώριζαν τον 54χρονο, αναφέρουν ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα ήταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση και μάλιστα είχε κλείσει ραντεβού για να εξεταστεί από ψυχίατρο. Επίσης, στο παρελθόν είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική.

Αυτό επιβεβαίωσε μία φίλη της άτυχης γυναίκας, η οποία αποκάλυψε στο MEGA ότι η 48χρονη ζούσε έναν εφιάλτη στα χέρια του 54χρονου, καθώς της φερόταν άσχημα και της ασκούσε σωματική βία.

Εξιτήριο έλαβε ο 54χρονος

Εξιτήριο έλαβε το πρωί της Κυριακής 31 Οκτωβρίου, από το νοσοκομείο Ιεράπετρας, ο 54χρονος.

Υπενθυμίζεται πως χτες, Σάββατο 30 Οκτωβρίου, ο 54χρονος ζήτησε και έλαβε 48ωρη προθεσμία για να απολογηθεί για την κατηγορία που τον βαρύνει η οποία είναι ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την προθεσμία έδωσε αυτεπαγγέλτως στον 54χρονο δράστη της στυγερής ανθρωποκτονίας η Εισαγγελία Λασιθίου, για να παρουσιαστεί ενώπιον εισαγγελέα και ανακριτή την Τρίτη 2 Νοεμβρίου, λόγω της νοσηλείας του.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 27/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΥΠΑΙΘ
Πανελλήνιες 2024: Πώς θα λειτουργεί το Υπουργείο Παιδείας κατά τη διάρκεια των εξετάσεων
Τα 7 μέτρα που λαμβάνει το ΥΠΑΙΘΑ για τη διασφάλιση του αδιάβλητου των πανελλαδικών εξετάσεων 2024
Πανελλήνιες 2024: Πώς θα λειτουργεί το Υπουργείο Παιδείας κατά τη διάρκεια των εξετάσεων
Πορεία για την Παλαιστίνη
Πρεσβεία Παλαιστίνης: «Να αναγνωρίσει η ελληνική κυβέρνηση παλαιστινιακό κράτος»
«Οι Παλαιστινιακές υπηρεσίες υγείας δεν είναι σε θέση να χειριστούν αυτόν τον μεγάλο αριθμό θυμάτων»
Πρεσβεία Παλαιστίνης: «Να αναγνωρίσει η ελληνική κυβέρνηση παλαιστινιακό κράτος»
afisa2
Πρόσκληση σε εκδήλωση ενημέρωσης για την ενδοσχολική βία στις 31 Μαΐου
Πρόσκληση σε Εκδήλωση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την πρόληψη και την αντιμετώπιση της ενδοσχολικής βίας και του εκφοβισμού
Πρόσκληση σε εκδήλωση ενημέρωσης για την ενδοσχολική βία στις 31 Μαΐου