Αστυνομία στα Μέγαρα
Παραδόθηκε ο δράστης που πυροβόλησε και σκότωσε τον 48χρονο κουνιάδο του και τραυμάτισε σοβαρά τη γυναίκα του μέσα στο σπίτι τους στα Μέγαρα

Στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του, παραδόθηκε ο δράστης που πυροβόλησε και σκότωσε τον 48χρονο κουνιάδο του και τραυμάτισε σοβαρά τη γυναίκα του, χθες το βράδυ, μέσα στο σπίτι τους, στα Μέγαρα.

   Ο δράστης, που τράπηκε σε φυγή μετά την ανθρωποκτονία, είναι σωφρονιστικός υπάλληλος και κουνιάδος του 48χρονου γιατρού, που έχασε την ζωή του από τους πυροβολισμούς.

Ο κουνιάδος του θύματος πυροβόλησε και τη 43χρονη γυναίκα, έπειτα από διαπληκτισμό που είχε μαζί τους, με αποτέλεσμα να την τραυματίσει σοβαρά.

Η άτυχη γυναίκα διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Θριάσιο, όπου και νοσηλεύεται, ενώ οι γιατροί στο ίδιο νοσοκομείο διαπίστωσαν τον θάνατο του συζύγου της.

Το ζευγάρι δέχθηκε τους πυροβολισμούς μπροστά στα μάτια των παιδιών του και σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, το κίνητρο για την ανθρωποκτονία ήταν το γεγονός, ότι ο δράστης θεωρούσε τον 48χρονο υπεύθυνο για τον χωρισμό με τη σύζυγό του.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 24/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

exetaseis
"Ανάτυπο"-"αντίτυπο", "απόμαχος"-"παλαίμαχος" κλπ : Τα πιο συχνά λάθη στις ομόρριζες λέξεις
Δεν είναι λίγες οι φορές που κάνουμε λάθη όταν μιλάμε για λέξεις που μοιάζουν φωνολογικά, μορφολογικά ή σημασιολογικά μεταξύ τους,
"Ανάτυπο"-"αντίτυπο", "απόμαχος"-"παλαίμαχος" κλπ : Τα πιο συχνά λάθη στις ομόρριζες λέξεις