Νέα επίθεση σε ματς της Εθνικής στο Καραϊσκάκη - Στο νοσοκομείο νεαροί επειδή δεν απάντησαν... τι ομάδα είναι!
Φίλαθλοι μάλιστα καταγγέλλουν ότι ομάδα ατόμων περίμενε μετά τον προέλεγχο των σεκιούριτι και αν δεν τους ικανοποιούσε η απάντηση των φιλάθλων στην ερώτηση για το τι ομάδα είναι αφαιρούσαν τα εισιτήρια!

Νέα κρούσματα βίας καταγράφηκαν στο «Καραϊσκάκη» στο περιθώριο του αγώνα της Εθνικής με την Κροατία. 

Μετά τον ξυλοδαρμό οπαδού στο ματς με το Γιβραλτάρ, φίλαθλοι έπεσαν θύματα επίθεσης και στην προχθεσινή αναμέτρηση. 

Συγκεκριμένα -και σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της αστυνομίας- ομάδα 20 ατόμων που δεν είχαν διακριτικά πλησίασε έξω από το «Red Cafe» δύο νεαρούς (γεννηθέντες το 1998 και 1995), ρωτώντας τους «τι ομάδα είστε». 

Αφού δεν πήραν λοιπόν απάντηση, τους επιτέθηκαν, με αποτέλεσμα οι δυο νεαροί να μεταφερθούν στο Τζάνειο (φέροντας τραύματα στο κεφάλι ο ένας και στο πόδι ο άλλος). 

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, υπήρξε τραυματισμός και ενός ακόμα φιλάθλου, ενώ στη σχετική καταγγελία αναφέρεται ότι από τα θύματα αφαιρέθηκε κι ένα τσαντάκι που περιείχε 50 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο. 

Πέρα από το συγκεκριμένο περιστατικό πάντως, υπήρξαν καταγγελίες ακόμα και για κλοπή εισιτηρίων.

Συγκεκριμένα φίλαθλοι υποστηρίζουν ότι υπήρχε ομάδα ατόμων που περίμενε μετά τον προέλεγχο των σεκιούριτι και αν δεν τους ικανοποιούσε η απάντηση των φιλάθλων στην ερώτηση για το ποια ομάδα υποστηρίζουν, τους αφαιρούσαν τα εισιτήρια.

Πηγή: sport-fm.gr

σχετικά άρθρα

Περιφέρεια Αττικής: 1.160 δρομολόγια για τη μετακίνηση 22.532 μαθητών
Περιφέρεια Αττικής: 1.160 δρομολόγια για τη μετακίνηση 22.532 μαθητών
Η συνολική δαπάνη ανέρχεται σε 23.702.000 ευρώ και καλύπτεται τόσο από κρατική χρηματοδότηση όσο και από ιδίους πόρους της Περιφέρειας Αττικής
Περιφέρεια Αττικής: 1.160 δρομολόγια για τη μετακίνηση 22.532 μαθητών