Thumbnail
Τι αναφέρουν πηγές

Το 20% της "Τηλέτυπος Α.Ε.", της ιδιοκτήτριας εταιρείας του Mega Channel, πέρασε στον μεγαλοεπιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη, σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για προσωπικές μετοχές του Φώτη Μπόμπολα, ενώ το τίμημα ξεπερνά τα 5 εκατομμύρια ευρώ.

Συγκεκριμένα, το ποσοστό % της "Τηλέτυπος Α.Ε.” (Mega Channel), από το συνολικά 32,73% που κατείχε η Πήγασος Εκδοτική, συμφερόντων του ομίλου Μπόμπολα μεταβιβάστηκε σε επιχειρηματικό σχήμα συμφερόντων του Ιβάν Σαββίδη.

Πηγές από τον όμιλο Σαββίδη κάνουν λόγο για συμφωνία που έχει κλείσει ήδη από την περασμένη εβδομάδα και σχετίζεται με τις προσωπικές μετοχές του Φώτη Μπόμπολα, ωστόσο επισημαίνουν ότι δεν πρόκειται για αυτές της "Πήγασος", η οποία βρίσκεται κάτω από ένα πολύ δύσκολο και σύνθετο καθεστώς.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 24/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

patatakia
Πώς αναψυκτικά, πατατάκια, μπισκότα αυξάνουν τον κίνδυνο επεισοδίου εγκεφαλικού
Έρευνα: Η κατανάλωση υπερεπεξεργασμένων τροφίμων συνδέεται με γνωστική παρακμή και εγκεφαλικό
Πώς αναψυκτικά, πατατάκια, μπισκότα αυξάνουν τον κίνδυνο επεισοδίου εγκεφαλικού