ΑΣΕΠ 3Κ/2021: Από επιλαχόντες οι νέες προσλήψεις στο υπ. Εξωτερικών
Χωρίς νέα προκήρυξη οι προσλήψεις στο υπ. Εξωτερικών- Πίνακας Κατανομής Θέσεων

Γνωστοποιείται από το ΑΣΕΠ, η πλήρωση, σύμφωνα με τη διάταξη της παρ. 7 του άρθρου 25 του Ν. 4765/2021, (Α΄ 6), όπως ισχύει, συνολικά (17) θέσεων τακτικού προσωπικού και ειδικότερα (4) τεσσάρων θέσεων Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης κλάδου ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΞΕΝΙΚΟΥ και (13) δεκατριών θέσεων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κλάδου ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ στο Υπουργείο Εξωτερικών (ΠΥΣ 50/2021), χωρίς νέα προκήρυξη και χωρίς υποβολή νέας αίτησης, από επιλαχόντες της Προκήρυξης 3Κ/2021 (ΦΕΚ 18/2021, Τεύχος Προκηρύξεων Α.Σ.Ε.Π.), με τα ίδια τυπικά και πρόσθετα προσόντα, όπως ακριβώς ορίζονται στην ανωτέρω προκήρυξη.

Η πλήρωση των νέων θέσεων θα πραγματοποιηθεί ύστερα από τον έλεγχο των προσόντων, κριτηρίων και ιδιοτήτων των επιλαχόντων της προκήρυξης (3Κ/2021), των κλάδων ΠΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΞΕΝΙΚΟΥ (κωδ. θέσης 401) και ΔΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ (κωδ. θέσης 501), βάσει των δικαιολογητικών που έχουν υποβάλει, εφόσον κλήθηκαν ή πρόκειται να υποβάλουν, εφόσον κληθούν και με τη σειρά που έχουν αυτοί στους πίνακες κατάταξης των οικείων κλάδων.

Προσόντα ή ιδιότητες που αποκτήθηκαν μετά τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής (20.05.2021) στην ανωτέρω προκήρυξη, δεν εξετάζονται.

Μετά την ολοκλήρωση της ελεγκτικής διαδικασίας θα καταρτιστούν οι νέοι προσωρινοί πίνακες κατάταξης, διοριστέων και απορριπτέων υποψηφίων, από τους πίνακες επιλαχόντων της προκήρυξης.

Πίνακας Κατανομής Θέσεων

Όλες οι ειδήσεις για νέες θέσεις εργασίας, Προκηρύξεις, Διορισμούς, ΑΣΕΠ στην Ελλάδα

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Tα εξεταζόμενα μαθήματα και όλη Η ΥΛΗ ΕΔΩ

ΕΚΤΑΚΤΟ ΝΕΟ - Πιστοποίηση Ιταλικών για ΑΣΕΠ ΕΥΚΟΛΑ και ΑΜΕΣΑ (ΕΞΤΡΑ Μοριοδότηση 2ης Ξένης Γλώσσας)

ΑΣΕΠ: Πάρτε το πιο ΕΥΚΟΛΟ online PROFICIENCY στην Ελλάδα σε 2 ΜΟΝΟ ημέρες (Μόνο 95 ευρώ)

ΑΣΕΠ Πιστοποίηση ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ELIC ή ECDL σε 2 ΜΟΝΟ ημέρες με εξ αποστάσεως τεστ  - 97% επιτυχία στις εξετάσεις

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΕΚΑΒ
Τραγωδία στο Πικέρμι: Νεκρός σε τροχαίο οδηγός που προσέκρουσε σε κολώνα
O 62χρονος οδηγός ΙΧ αυτοκινήτου που εκινείτο επί της Λεωφόρου Μαραθώνος, έχασε τον έλεγχο, εξετράπη της πορείας του και έπεσε πάνω σε κολώνα της ΔΕΗ
Τραγωδία στο Πικέρμι: Νεκρός σε τροχαίο οδηγός που προσέκρουσε σε κολώνα