Σύλλογος ΠΕ Αμαρουσίου: Τακτική γενική συνέλευση 23/5
Σύλλογος ΠΕ Αμαρουσίου

Το Δ. Σ. του Συλλόγου στην τακτική συνεδρίασή του στις 5 – 3 – 2018  αποφάσισε, σύμφωνα με το καταστατικό, τη σύγκληση  Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μελών του στις 23 – 5 – 2018, ημέρα Τετάρτη και ώρα 08:30 στα 3ο – 11ο Δημ. Σχ. Αμαρουσίου (Φλοίας 33 & Μεσογείων – Μαρούσι).

Θέματα Ημερήσιας Διάταξης

1.Εκλογή Προεδρείου.

2.Συζήτηση επί των θεμάτων της Η. Δ. της 87ης Γ. Σ. του κλάδου( για την ημερήσια διάταξη της 87ης Γ. Σ. του κλάδου θα ενημερωθείτε όταν τη λάβουμε από τη Δ. Ο. Ε.) και συζήτηση επί των πεπραγμένων του Δ. Σ. της Δ. Ο. Ε.

3. Συζήτηση επί των προβλημάτων του Δημόσιου Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου, καθώς και των  ιδιαίτερων προβλημάτων των εκπαιδευτικών της Π. Ε.: Εργασιακά – αδιοριστία(μαζικοί μόνιμοι διορισμοί) – Δίχρονη Υποχρεωτική Προσχολική Αγωγή & Εκπ/ση, μετατάξεις (σύσταση οργανικών θέσεων για όλα τα διδακτικά αντικείμενα της Π.Ε.), μισθολογικά, ασφαλιστικά, συνταξιοδοτικά, αξιολόγηση κ.λπ.

4.Ενημέρωση από τους αιρετούς του Π. Υ. Σ. Π. Ε. – Α. Π. Υ. Σ. Π. Ε.

5.Ψηφίσματα

Συνάδελφοι, στις δύσκολες για τους εργαζόμενους ημέρες που ζούμε, η συμμετοχή όλων μας στην Τακτική Γ. Σ. του συλλόγου μας είναι επιβεβλημένη για την ενημέρωση μας πάνω στα προβλήματα του κλάδου που βιώνουμε καθημερινά, για να εκφράσουμε τη γνώμη και τις θέσεις μας, για την προώθηση των λύσεών τους.

Υπενθυμίζουμε ότι όσοι συνάδελφοι δεν επιθυμούν να συμμετάσχουν στις εργασίες της Γ. Σ. είναι υποχρεωμένοι να βρίσκονται στο χώρο της εργασίας τους και να ασκούν τα καθήκοντά τους.

Μέλη του συλλόγου μας με πλήρη δικαιώματα είναι όλοι οι εκπαιδευτικοί που υπηρετούν στα σχολεία και νηπιαγωγεία της περιοχής ευθύνης του συλλόγου (μόνιμοι και αναπληρωτές ), οι οποίοι είναι ταμειακώς εντάξει.

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΟΣΟΙ/ΟΣΕΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΓΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π. Ε. ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ (καταθέτοντας τη σχετική δήλωση για την παρακράτηση της συνδρομής τους, προς το Σύλλογο Εκπαιδευτικών Π. Ε. Αμαρουσίου και τη Δ. Ο. Ε., από την Ενιαία Αρχή Πληρωμών και δεν ανήκουν σε άλλο Σύλλογο Εκπαιδευτικών Π. Ε. ή Ε. Λ. Μ. Ε.) ή μη πληρώνοντας τη συνδρομή τους στον Ταμία του συλλόγου  στην περίπτωση που είναι αναπληρωτές (οι αναπληρωτές συνάδελφοί μας εγγράφονται στο Σύλλογο Εκπ/κών Π. Ε. Αμαρουσίου μόνο με 5 ευρώ ετήσια συνδρομή κατόπιν ειδικής απόφασης της Γ. Σ. του Συλλόγου Εκπ/κών Π. Ε. Αμαρουσίου)  ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΠΟΥ ΧΟΡΗΓΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π. Ε. ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗ Δ/ΝΣΗ Π. Ε. Β΄ ΑΘΗΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΗΣ Γ. Σ. ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΚΠ/ΚΩΝ Π. Ε. ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΤΗΣ 23 – 5 – 2018 ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΑΥΤΗ.

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ Γ. Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΓΙΝΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΕΓΓΡΑΦΟΥΝ.