Έφυγε από τη ζωή ο συνάδελφός μας Δάσκαλος Θεόδωρος Χαριτίδης
Σύλλογος ΠΕ Αμαρουσίου

Με βαθιά αισθήματα θλίψης και οδύνης αναγγέλλουμε το θάνατο του συναδέλφου μας δασκάλου του 1ου Δημ. Σχολείου Μελισσίων (και τέως Προέδρου του Δ. Σ. του Συλλόγου Εκπ/κών Π. Ε. Αμαρουσίου) Θεόδωρου Χαριτίδη. 

Ο συνάδελφός μας Θ. Χαριτίδης ως το τέλος της ζωής του ήταν μαχόμενος δάσκαλος της τάξης δίνοντας στους μαθητές του το περίσσευμα της αγάπης του, του ιδιαίτερου ενδιαφέροντος του για το Δημόσιο Σχολείο και του πάθους του για αναβάθμιση της Δημόσιας Εκπαίδευσης και διεύρυνση του Δημόσιου και Δωρεάν χαρακτήρα της. Οι αγώνες του για όλα τα παραπάνω ήταν γνωστοί άλλωστε σε όλες/όλους τις/τους συναδέλφους. Η αξιοπρέπεια, η συναδελφική αλληλεγγύη και το ήθος χαρακτήριζαν το συνάδελφο μας και με αυτά πορεύτηκε στη ζωή του κερδίζοντας την αγάπη και το σεβασμό όλων.

Όσοι τον γνωρίσαμε από κοντά θα τον θυμόμαστε και θα τον τιμάμε για πάντα.

Το Δ. Σ. του Συλλόγου Εκπ/κών Π. Ε. Αμαρουσίου εκφράζοντας τα ιδιαίτερα αισθήματα θλίψης και οδύνης όλων των συναδέλφων, εκφράζει τα ειλικρινή και βαθιά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος, αλλά και στα μέλη του Συλλόγου Διδασκόντων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Μελισσίων.

Το Δ. Σ. του Συλλόγου μας θα παραβρεθεί στην κηδεία του συναδέλφου μας Θεόδωρου Χαριτίδη και στη μνήμη του θα καταθέσει χρηματικό ποσό για την ενίσχυση του «Χαμόγελου του Παιδιού», σύμφωνα με τις επιθυμίες της οικογένειάς του.

Η νεκρώσιμη ακολουθία θα γίνει την Τετάρτη 15 – 11 – 2017, στις 15:30 στην εκκλησία του κοιμητηρίου Μελισσίων.

Το Δ. Σ.

 

σχετικά άρθρα

Περιφέρεια Αττικής: 1.160 δρομολόγια για τη μετακίνηση 22.532 μαθητών
Περιφέρεια Αττικής: 1.160 δρομολόγια για τη μετακίνηση 22.532 μαθητών
Η συνολική δαπάνη ανέρχεται σε 23.702.000 ευρώ και καλύπτεται τόσο από κρατική χρηματοδότηση όσο και από ιδίους πόρους της Περιφέρειας Αττικής
Περιφέρεια Αττικής: 1.160 δρομολόγια για τη μετακίνηση 22.532 μαθητών