Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Υποτροφίες 70% σε εκπαιδευτικούς στο πρόγραμμα "Κλινική πρακτική στις ειδικές Μαθησιακές δυσκολίες"


Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 5 Απρίλιος, 2017 - 09:04 | Στην Κατηγορία:

«Advanced Professional Certificate in Diagnosis and Intervention of Specific Learning Difficulties»

Το Μητροπολιτικό Κέντρο Δια Βίου Μάθησης επίσημα αναγνωρισμένο Κ.Δ.Β.Μ 2 από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π (Εθνικός Οργανισμός Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού – Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου, εποπτευόμενο από το Υπουργείο Παιδείας,Έρευνας και Θρησκευμάτων), ανακοινώνει την χορήγηση ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ύψους 70% για τη μετεκπαίδευση Εκπαιδευτικών στο πιστοποιημένο πρόγραμμα επαγγελματικής μετεκπαίδευσης «Κλινική Πρακτική στις Μαθησιακές  Δυσκολίες». 

Το πιστοποιημένο πρόγραμμα «Κλινική Πρακτική στις Μαθησιακές  Δυσκολίες»  παρέχει για πρώτη φορά στην Ελλάδα την δυνατότητα παρακολούθησης αληθινών περιστατικών με Ειδικές Μαθησιακές Δυσκολίες μέσω μονόδρομου καθρέφτη & προάγει την ενεργητική συμμετοχή στην ανίχνευση διάγνωση και αποκατάσταση των ΕΜΔ, δημιουργώντας εξατομικευμένο πρόγραμμα παρέμβασης για το κάθε περιστατικό με την βοήθεια έμπειρων εποπτών.

Τίτλος Σπουδών / Πιστοποίηση: Advanced Professional Certificate in Diagnosis and Intervention of Specific Learning Difficulties

Φορέας Πιστοποίησης: SQA (Scottish Qualification Authority) αναγνωρισμένος φορέας από το Ελληνικό Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.

Φορέας Υλοποίησης: ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ

Γλώσσα Διδασκαλίας & Αξιολόγησης: Ελληνική

Ωράριο Παρακολούθησης: Ευέλικτη μορφή παρακολούθησης για Επαγγελματίες

Αριθμός προκηρυχθέντων Υποτροφιών: 50 

Για περισσότερες πληροφορίες ακολουθήστε το link: https://goo.gl/2DIUHZ 

Μητροπολιτικό ΚΔΒΜ 2
Μαυροκορδάτου 1 – 3, Αθήνα 
Τηλ: 210 – 3801 133
http://www.mitropolitikostudies.edu.gr

 


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης προσφέρει 6 υποτροφίες για σπουδές

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης προσφέρει έξι (6) υποτροφίες για σπουδές σε συγκεκριμένα ΙΕΚ, στα πλαίσια της πρωτοβουλίας «Υποτροφίες στους Δήμους 2017-2018», προκειμένου να ενισχύσει το δικαίωμα όλων των νέων στην εκπαίδευση, σε μια ιδιαίτερα δύσκολη οικονομική περίοδο.

75.000 υποτροφίες της Google σε αρχάριους και προχωρημένους προγραμματιστές

Με την υπογραφή της Udacity, μία από τις μεγαλύτερες e-learning παλτφόρμες παγκοσμίως και της Google, παρέχονται 60.000 υποτροφίες που αφορούν σε online μαθήματα σχετικά με Android & Web Development.

Τα μαθήματα αυτά απευθύνονται τόσο σε άτομα με 0 εμπειρία σε Development (Beginners) όσο και σε πιο έμπειρους στο συγκεκριμένο τομέα (Advanced).

Για αρχάριους:

Android για Αρχάριους (20.000 θέσεις)