Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Νέοι χαρακτήρες στο Game of Thrones


Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 18 Σεπτέμβριος, 2017 - 14:55 | Στην Κατηγορία:

Καινούριοι πρωταγωνιστές ή κομπάρσοι στην τρομερά επιτυχημένη σειρά της HBO

Και η παραμικρή λεπτομέρεια για πιθανές εξελίξεις στον επόμενο κύκλο του «Game of Thrones» τραβάει σαν μαγνήτης την προσοχή των fans. Η παραγωγή του όγδοου και τελευταίου κύκλου ξεκινά τον Οκτώβριο και ο ιστότοπος των θαυμαστών της σειράς «Watchers on the Wall» - από τον οποίο συχνά μαθαίνουμε νέα - αποκάλυψε την περασμένη Τετάρτη ότι βρίσκεται σε εξέλιξη casting για δύο καινούργιους ρόλους!

Ο ένας είναι ένα κορίτσι του Βορρά. Ιδανικά, ηλικίας 8 χρονών. Ο χαρακτήρας αυτός θα μοιάζει πολύ με αυτόν τις Λιάνα Μόρμοντ, θα είναι άφοβη δηλαδή και θα λέει τα πράγματα με τ' όνομά τους. Ο ιστότοπος εκτιμά ότι ενδέχεται να έχει συγγενική σχέση με τη Λιάνα Μόρμοντ ή να είναι μέλος άλλης εξέχουσας οικγένειας του Βορρά που υπέκυψε στους White Walkers.

Το δεύτερο casting αφορά ένα αγόρι, της ίδιας ηλικίας ή και λίγο μεγαλύτερο. Ο ρόλος περιγράφεται ως ένα φτωχό αγόρι το οποίο πρέπει να αγωνιστεί για τα πάντα. Οι εικασίες του ιστότοπου το εμφανίζουν είτε στο Kings Landing είτε στο Essos.

 


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

2018: Πέντε σειρές που... θα μας λείψουν

Πέντε σειρές που αγαπήσαμε αλλά δεν πρόκεται να προβληθούν ξανά μέσα στο 2018

Διαδίκτυο: Αυτές τις σειρές «κατέβασαν» οι χρήστες το 2017

Το Game of Thrones για ακόμη μια χρονιά παραμένει ο αγαπημένος προορισμός των «πειρατών» του διαδικτύου

Αυτές οι 10 σειρές ξεχώρισαν το 2017

Οι δέκα σειρές που ξεχώρισαν κατά τους συντάκτες του smassingculture

Τηλεοπτικές σειρές θα προβάλλονται από τον Ιούνιο μέσω του Facebook

Πρόσφατα η Facebook αποκάλυψε αρκετά από τα σχέδια της για επέκταση των δραστηριοτήτων της σε τεχνολογίες που δεν αφορούν μόνο τον χώρο του Internet και το κοινωνικό δίκτυο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έπαψε να ασχολείται δυναμικά με την εξέλιξη του τελευταίου και πολύ σύντομα μάλιστα αναμένεται ότι θα δούμε νέα στοιχεία στο News Feed μας.