Κάνε δωρεάν την εγγράφη σου!

Διεκδίκησε υποτροφίες σε πάνω από 350 μεταπτυχιακά προγράμματα

Πάρε συμβουλές για την συμπλήρωση του μηχανογραφικού σου

Κάνε δωρεάν ψυχομετρικά τεστ

Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

ΕΡΕΥΝΑ: Η κίνηση σε αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία το 2017


Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 18 Απρίλιος, 2018 - 07:41 | Στην Κατηγορία:

Το γράφημα αποτυπώνει στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ σχετικά με τον αριθμό των επισκεπτών και τις εισπράξεις στους αρχαιολογικούς χώρους της Ελλάδας

Μείωση 2,9% σημειώθηκε στον αριθμό των επισκεπτών στα μουσεία της χώρας τον περασμένο Δεκέμβριο, ενώ καταγράφηκε μείωση των επισκεπτών ελεύθερης εισόδου κατά 8,2% και αύξηση των εισπράξεων κατά 4,6%.

Το δωδεκάμηνο Ιανουαρίου- Δεκεμβρίου 2017 παρατηρείται αύξηση κατά 15% στους επισκέπτες και κατά 11,9% στους επισκέπτες ελεύθερης εισόδου, ενώ οι εισπράξεις παρουσίασαν αύξηση 19,9%.

Σύμφωνα επίσης με την ΕΛΣΤΑΤ, στους αρχαιολογικούς χώρους καταγράφηκε τον Δεκέμβριο 2017 αύξηση των επισκεπτών κατά 17%, μείωση των επισκεπτών ελεύθερης εισόδου κατά 2,7% και αύξηση των εισπράξεων κατά 27,4%.

Καθ' όλο το 2017, καταγράφηκε αύξηση των επισκεπτών κατά 18,3% και αύξηση κατά 19,9% των επισκεπτών ελεύθερης εισόδου, ενώ οι εισπράξεις παρουσίασαν αύξηση 18,5%.

Πατήστε πάνω στη φωτογραφία για μεγένθυνση

Το γράφημα αποτυπώνει στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ σχετικά με τον αριθμό των επισκεπτών και τις εισπράξεις στους αρχαιολογικούς χώρους της Ελλάδας / ΑΠΕ - ΜΠΕ / Δημοσιογραφική επιμέλεια: Δημ. Φραγκουλιώτης 

 

Επισυνάψεις: 

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Αυτά τα δέκα μουσεία είναι τα πιο εντυπωσιακά στον κόσμο [pics]

Φυλάνε σπουδαίους αρχαιολογικούς και επιστημονικούς «θησαυρούς», όμως και τα ίδια αποτελούν μνημεία της αρχιτεκτονική

Σε τελική ευθεία το έργο για υποβρύχια μουσεία σε Αλόννησο και Αλμυρό

Προχώρησε στις απαραίτητες ενέργειες η Περιφέρεια Θεσσαλίας