Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Από την Παρασκευή (19/01) ο Πανούσης ξαναδιαβάζει τον Μακρυγιάννη


Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 17 Ιανουάριος, 2018 - 19:25 | Στην Κατηγορία:

Τρίτο Πρόγραμμα

Από την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018 στις 18:30 και κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, την ίδια ώρα, από το Τρίτο Πρόγραμμα,  ο Τζίμης Πανούσης διαβάζει τον γραπτό λόγο του Στρατηγού Μακρυγιάννη, όπως ο ίδιος ο Στρατηγός τον αποτύπωσε στα «Απομνημονεύματά» του, αποκλειστικά για τους ακροατές του Τρίτου Προγράμματος.

Η σειρά περιλαμβάνει 60 ημίωρα επεισόδια -ηχογραφημένα για την Ελληνική Ραδιοφωνία..
το 2012- και μεταδίδεται σε επανάληψη, ως τιμή στη μνήμη του Τζίμη Πανούση που «έφυγε» από τη ζωή στις 13 Ιανουαρίου 2018.

Η ραδιοφωνική σκηνοθεσία είναι του Γιώργου Ν. Ευσταθίου. Οι μουσικές στίξεις ανήκουν στον Δημήτρη Αρσενόπουλο. Την ηχογράφηση έκαναν ο Θάνος Καλέας και ο Γιάννης Λαμπρόπουλος. Τις φωτογραφίες της ηχογράφησης τράβηξε ο  Άγγελος Μίχας.

Πηγή: zoornalistas


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

«Χτύπησε» ακόμη και στην κηδεία του Πανούση η Λουκά [video]

Δεν έδωσε τόπο στην οργή η Ελένη Λουκά και περιέλουσε με χριστιανική αγάπη τον εκλιπόντα

Εικόνες από το τελευταίο "αντίο" στον Τζίμη Πανούση

Πλήθος κόσμου και ανθρώπων της Πολιτικής και της Τέχνης

Λαζόπουλος: Έφυγε ο Μέγας Σατυρικός Τζίμης Πανούσης

Βαθιά στενοχώρια. Τον Τζίμη τον είχα φίλο, τον αγαπούσα, τον εκτιμούσα, τον θαύμαζα και καθόλου δεν μ’ αρέσει που μπήκαν ξαφνικά τα ρήματα όλα στον αόριστο χρόνο»