Thumbnail
Απογοήτευση και η έλλειψη θετικής προοπτικής για το μέλλον 

Ανασφάλεια, χαμηλές προσδοκίες και απαξίωση του κράτους είναι τα βασικά στοιχεία που κυριαρχούν στην ελληνική κοινωνία, σύμφωνα με νέα έρευνα της Public Issue.

Ενδεικτικό είναι ότι το 75% των πολιτών δηλώνουν ανασφαλείς, το 70% εκτιμούν ότι τα πράγματα πηγαίνουν «στη λάθος κατεύθυνση» και η πλειοψηφία θεωρεί ότι η κρίση θα κρατήσει «περισσότερο από 10 χρόνια».

H «έρευνα πολιτικής συγκυρίας» δημοσιεύεται στην Εφημερίδα των Συντακτών, ως πρώτο μέρος. Θα ακολουθήσει και δεύτερο, αύριο Τετάρτη με τα εξαιρετικά ενδιαφέροντα ευρήματα για την πρόθεση ψήφου, την παράσταση νίκης και την εκτίμηση εκλογικής επιρροής.

Πηγή: Εφημερίδα των Συντακτών 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Η ύλη για 47.000 υποψήφιους ως 30/5 με τις λύσεις

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 30/05

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

μαθητές που δίνουν πανελλήνιες
Πανελλήνιες 2025: Οι εκτιμήσεις και οι απαντήσεις στα Νέα Ελληνικά ΕΠΑΛ
Οι απαντήσεις στα θέματα των Νέων Ελληνικών των Πανελλήνιων Εξετάσεων ΕΠΑΛ από τον Όμιλο Φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης, ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ
Πανελλήνιες 2025: Οι εκτιμήσεις και οι απαντήσεις στα Νέα Ελληνικά ΕΠΑΛ
exetaseis
«Δημιουργικότητα με φόρμες, ρουμπρίκες και καταστολή δε γίνεται! Το σχολείο φοβάται αυτό που ζητά υποκριτικά: τη δημιουργική σκέψη ! »
Μα πώς να μιλήσει κανείς για δημιουργικότητα σε ένα σχολείο που τη σβήνει, διώκει μεθοδικά;
«Δημιουργικότητα με φόρμες, ρουμπρίκες και καταστολή δε γίνεται! Το σχολείο φοβάται αυτό που ζητά υποκριτικά: τη δημιουργική σκέψη ! »
καφές
Ο καφές κάτω από το μικροσκόπιο: Τι δείχνουν οι νέες έρευνες για τη ζάχαρη και το γάλα
οι νέες επιστημονικές μελέτες αλλάζουν τα δεδομένα για το τι είναι πραγματικά ωφέλιμο, και τι όχι.
Ο καφές κάτω από το μικροσκόπιο: Τι δείχνουν οι νέες έρευνες για τη ζάχαρη και το γάλα