Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Ζουράρις: Να μην σέρνονται οι μαθητές στα Λαδάδικα στις 11 το βράδυ - Καθηγήτριες παρενοχλούν φοιτητές


Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 11 Ιανουάριος, 2018 - 13:54 | Στην Κατηγορία:

Συνεχίζει τις αιχμηρές δηλώσεις ο υφυπουργός Παιδείας

Αίσθηση προκαλούν κάποιες από τις δηλώσεις του Κώστα Ζουράρι, στο πλαίσιο συνέντευξης στην εκπομπή «το Πρωινό».

Συγκεκριμένα ανφερόμενος στην  σεξουαλική παρενόχληση είπε: «Πρέπει να τελειώσει αυτή η «λέπρα», είναι φρίκη! Όταν εγώ εκμεταλλεύομαι τη θέση μου, εγώ τα ξέρω αυτά από το καθηγητιλίκι. Υπάρχουν συνέχεια τέτοια παραδείγματα. Πολλές συναδέλφισσές μου κάνουν παρενόχληση σε κάτι μπέμπηδες, διότι ο μπέμπης πρέπει να πάρει πτυχίο και μαζί με το πτυχίο πρέπει να περάσει και από τις πτυχώσεις της κυρίας».

Για την κατάργηση των σχολικών εκδρομών τόνισε: «Είπα ότι οι εκδρομές πρέπει να είναι εκπαιδευτικές και να μη σέρνονται στις 11 το βράδυ στα Λαδάδικα να ψάχνουν σε κ…δικο να μπουν!»

Για τη μοναξιά και τα μοναστήρια: «Έχω ζήσει σε μοναστήρια πάρα πολύ και μάλιστα σε σκήτες. Έχω μια ευμενή προδιάθεση προς τη μοναξιά. Η μεγαλύτερη περίοδος που έμεινα σε μοναστήρι ήταν δύο μήνες».

Για τη Βούλα Πατουλίδου: «Η Βούλα Πατουλίδου είναι είναι ακριβώς αυστηρή και καταδεκτική, όπως ένας κίονας του Παρθενώνα. Είναι από τις πιο ωραίες Ελληνίδες. άγαλμα! Είναι κανών του Πολυκλείτου».

 

 


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Δεκτή η παραίτηση Ζουράρι - Ο Γαβρόγλου αναλαμβάνει τις αρμοδιότητές του

Δεκτή έκανε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας σήμερα την παραίτηση του υφυπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Κώστα Ζουράρι

Νέο "χτύπημα" Ζουράρι: Είχα παραιτηθεί από τις 8 Ιανουαρίου

«Έτσι κι αλλιώς, για λόγους κυβερνητικής αλληλεγγύης, έπρεπε να παραιτηθώ από τη θέση μου γιατί εγώ θα είμαι και στα συλλαλητήρια»

Ζουράρις: Αριστοφανικής φύσεως το «βουντού βουντού και μια καρφίτσα μαύρη»

Στον θόρυβο που τον οδήγησε στην παραίτηση του αναφέρθηκε ο υφυπουργός Παιδείας, Κώστας Ζουράρις