Κάνε δωρεάν την εγγράφη σου!

Διεκδίκησε υποτροφίες σε πάνω από 350 μεταπτυχιακά προγράμματα

Πάρε συμβουλές για την συμπλήρωση του μηχανογραφικού σου

Κάνε δωρεάν ψυχομετρικά τεστ

Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Τζανακόπουλος: Δεν υπάρχει περιστατικό αφαίρεσης ελληνικής σημαίας


Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 16 Απρίλιος, 2018 - 14:55 | Στην Κατηγορία:

Τι απάντησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στην τουρκική πλευρά

Προκλητική και καταδικαστέα χαρακτήρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος την δήλωση Γιλντιρίμ για περιστατικό τύπου Ιμίων σε βραχονησίδα.

Ο κ. Τζανακόπουλος είπε ότι δεν έχει υπάρξει κανένα τέτοιο περιστατικό μέχρι στιγμής και πρόσθεσε ότι ο Γιλντιρίμ θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτικός σε όσα δηλώνει.

Στο ερώτημα τι έχει αλλάξει από την προηγούμενη εβδομάδα που διαφαινόταν αποκλιμάκωση, είπε: «Αυτό να το ρωτήσετε στην Τουρκία».

Όπως χαρακτηριστικά είπε ο κ. Τζανακόπουλος, «δεν επιβεβαιώνεται κανένα περιστατικό παραβίασης του ελληνικού εδάφους, σύμφωνα με τη μέχρι τώρα ενημέρωση που έχει ο Πρωθυπουργός. Παρόλα αυτά συνεχίζουμε τη διερρεύνηση του θέματος με ψυχραιμία. Η δήλωση Γιλντιρίμ είναι απολύτως προκλητική και καταδικαστέα. Η Ελλάδα δεν πρόκειται να αποδεχθεί ούτε τη θεωρία των γκρίζων ζωνών, ούτε, βέβαια οποιαδήποτε αμφισβήτηση της εδαφικής της κυριαρχίας».


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Τζανακόπουλος: Grexit στο ποδόσφαιρο, αν δεν συμμορφωθούν οι παράγοντες

Η κυβέρνηση δεν τρομάζει από ενδεχόμενο Grexit στο ποδόσφαιρο από τη στιγμή που δεν συμμορφώνονται οι παράγοντες, σύμφωνα με τον Δημήτρη Τζανακόπουλο

Τζανακόπουλος για Έλληνες αξιωματικούς: Δεν θα οδηγηθούμε σε θρίλερ - Ελπίζουμε σε άμεση ολοκλήρωση της διαδικασίας

Ως ακραίο σενάριο χαρακτήρισε το ενδεχόμενο να κατηγορηθούν, τελικά, για κατασκοπεία οι δύο Έλληνες αξιωματικοί