Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Τι αναφέρει το υπ. Διοικητικής Ανασυγκρότησης για την κυβερνοεπίθεση στην ιστοσελίδα του Πρωθυπουργού


Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 23 Ιούνιος, 2017 - 21:05 | Στην Κατηγορία:

"Ανέβηκε" ξανά

Προσπάθεια παραβίασης από αγνώστους στην ιστοσελίδα του Πρωθυπουργού ανέφερε το Υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης , το οποίο έκανε λόγο για επιτυχή αντιμετώπιση της κατάστασης. Παράλληλα τονίζεται ότι "ουδεμία αλλοίωση και επέμβαση στο περιεχόμενο και τα ψηφιακά δεδομένα αυτής κατέστη δυνατή".

Τόσο για την ιστοσελίδα του Πρωθυπουργού όσο και για τις υπόλοιπες κυβερνητικές ιστοσελίδες τηρείται το αυστηρότερο πρωτόκολλο και οι πιο σύγχρονες μέθοδοι για την ηλεκτρονική ασφάλεια αυτών, ώστε να περιορίζονται και να αντιμετωπίζονται προσπάθειες παραβίασης.

"Σε συνεργασία με όλες τις συναρμόδιες αρχές θα συνεχιστεί η έρευνα, προκειμένου να εντοπιστεί η προέλευση της επίθεσης", επισημαίνει.

Η ιστοσελίδα είχε τεθεί εκτός λειτουργίας για αρκετή ώρα.


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Οι Anonymous «χάκαραν» την σελίδα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών [pics]

Εκτός λειτουργίας βρίσκεται η ιστοσελίδα στην οποία δημοσιεύονται οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί deltio.tnomik.gr 

13 ιστοσελίδες που θα σας μάθουν σχεδόν τα πάντα!

Αντισταθείτε στην αποβλάκωση των μέσω κοινωνικής δικτύωσης και εκμεταλλευτείτε στο έπακρο το "βαθύ διαδίκτυο" ώστε να γίνετε ξεφτέρια, δωρεάν και από το σπίτι

Λευτέρης Σαββίδης