Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Θύμα του χιονιά και ο Θάνος Τζήμερος... [post]


Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 10 Ιανουάριος, 2017 - 12:45 | Στην Κατηγορία:

Συνηθίζει να σχολιάζει την επικαιρότητα με ένα εκκεντρικό (τουλάχιστον) ύφος, αλλά φαίνεται πως οι πολικές θερμοκρασίες τον ... επηρέασαν ιδιαίτερα.

Το... κατοχικό σύνδρομο ανακάλυψε ο Θάνος Τζήμερος στη φράση "λευκός κροιός", και μετά τις συντεχνίες και τον... υπαρκτό ελληνικό σοσιαλισμό τα βάζει και με τις... συνομωσιλογικές εκφράσεις της ελληνικής.

Να αναθεωρήσουν λοιπόν άμεσα δημοσιογράφοι, ρεπόρτερ και μετεωρολόγοι, ο ευρωπαϊκός μας πολιτισμός κινδυνεύει από ...εθνολαϊκιστικές εκφράσεις και ρητά.

 


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Καταδικάζει και ο Σγουρός την επίθεση του Τζήμερο στην Α.Μπαλού

Απαράδεκτη και απολύτως καταδικαστέα ενέργεια»

ΠΑΜΕ: Θρασίμι και φασιστοειδές ο Τζήμερος

Ανακοίνωση για το περιστατικό ανάμεσα στην Αλεξάνδρα Μπαλού και τον Θάνο Τζήμερο εξέδωσε το ΠΑΜΕ.

Δηλώσεις Μπάλου για Τζήμερο: Υστερικό Φασιστοειδές

Δηλώσεις για την θρασύδειλη επίθεση που δέχτηκε στο περιφερειακό συμβούλιο από τον Θάνο Τζήμερο έκανε η Περιφερειακή σύμβουλος του ΚΚΕ, Αλεξάνδρα Μπάλου.

Ακούστε αναλυτικά παρακάτω

Κουτσούμπα: "Φασίστας και attention whore ο Τζήμερος, στήνει τέτοια γεγονότα για να τρέχει στα κανάλια "

Την τραμπούκικη και θρασύδειλη επίθεση του Θάνου Τζήμερου στην Αλεξάνδρα Μπάλου, εκλεγμένη με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» περιφερειακής συμβούλου του ΚΚΕ, σχολίασε η περιφερειακή Σύμβουλος με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, Δέσποινα Κουτσούμπα μέσεω της προσωπικής της σελίδας

Εδώ να σημειώσουμε πως ο Θάνος Τζήμερος στη συνεδριάση της Πέμπτης του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής χτύπησε την περιφερειακή σύμβουλο του ΚΚΕ.