το μεγαλύτερο εκπαιδευτικό γεγονός της χρονιάς είναι εδώ!
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Θεοδωράκης: Θα συναντηθώ με τον Τσίπρα αλλά δεν θα μπω στην κυβέρνηση


Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 12 Μάρτιος, 2018 - 11:45 | Στην Κατηγορία:

Υπενθυμίζεται πως σήμερα θα γίνει η συνάντηση των δύο πολιτικών αρχηγών

Η σημερινή συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον Σταύρο Θεοδωράκη έχει έντονες συζητήσεις στην Κεντροαριστερά και ο επικεφαλής του Ποταμιού έδωσε την απάντησή του μέσα από ανάρτηση στο Twitter:

«Λοιπόν. Και θα συναντήσω τον Τσίπρα και δεν θα μπω στην κυβέρνηση. Τόσο δύσκολο είναι να τα συνδυάσουν κάποιοι στο μυαλό τους; Παιδιά, εκτός από τα προσωπικά ή τα κομματικά παιγνίδια υπάρχει και η πατρίδα. Και οι εξελίξεις δεν θα μας περιμένουν», ανάφερε στο twitter δίνοντας απάντηση σε όσους συνέδεσαν τη συνάντηση των δύο ανδρών με το ενδεχόμενο προσχώρησής του στην κυβέρνηση.


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Στ. Θεοδωράκης: «Ναι» στη φαρμακευτική κάνναβη - Γιατί όχι και πιο τολμηρά βήματα

Την απόφαση να υπερασπιστεί την αλλαγή του νομοθετικού πλαισίου, αναφορικά με την φαρμακευτική χρήση κάνναβης στην Ελλάδα, υπογράμμισε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης.

Θεοδωράκης για ΠΓΔΜ: Μια σλαβική λέξη μπορεί να δώσει τη λύση

Απέρριψε το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον Α.Τσίπρα