Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

ΣΥΡΙΖΑ για Κασιδιάρη: Στο περιθώριο οι νοσταλγοί του Χίτλερ


Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 16 Μάιος, 2018 - 16:03 | Στην Κατηγορία:

Με αφορμή την επίθεση εις βάρος της βουλευτού Τασίας Χριστοδουλοπούλου

Με αφορμή την επίθεση εις βάρος της βουλευτού Τασίας Χριστοδουλοπούλου«Η χυδαία και φασιστική επίθεση του βουλευτή Κασιδιάρη στη βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρο της Βουλής Τ. Χριστοδουλοπούλου προκαλεί τους προοδευτικούς και δημοκρατικούς πολίτες» σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ, με ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο Τύπου του κόμματος.

«Θα επαναλάβουμε την απάντηση της Τ. Χριστοδουλοπούλου, ότι η Βουλή "πρέπει να ξεβρομίσει από τον φασιστικό λόγο"» συνεχίζει η ανακοίνωση και καταλήγει: «Η χώρα πρέπει να ξεβρομίσει από την εγκληματική συμμορία, πρέπει να θέσει στο περιθώριο τους νοσταλγούς του Χίτλερ και τον ρατσιστικό τους λόγο».


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Ζητά συγγνώμη για το "αστείο" με το δικαίωμα στη μητρότητα ο Σ.Κασιμάτης της Καθημερινής

Μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν από τους υπαινιγμούς για την Τασία Χριστοδουλοπούλου και την "καταλληλότητα" της για να είναι μητέρα, ο Στέφανος Κασιμάτης της Καθημερινής επανήλθε για να ζητήσει συγγνώμη.