Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Το ΠΑΜΕ αντιγράφει τον Ρουβίκωνα λέει ο Ανδρέας Νεφελούδης


Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 10 Ιανουάριος, 2018 - 13:46 | Στην Κατηγορία:

Τι δήλωσε ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εργασίας

Για την εισβολή μελών του ΠΑΜΕ στο υπουργείο Εργασίας μίλησε ο γενικός γραμματέας του υπουργείου, Ανδρέας Νεφελούδης, ο οποίος έκανε λόγο για «έκφραση πολιτικής αλητείας» και πρακτικές αντιγραφής του Ρουβίκωνα.

Σε δηλώσεις του στον «Αθήνα 9,84», είπε: «Με λοστάρια, τραμπουκισμούς, μπούλινγκ απέναντι στην υπουργό και με κίνδυνο σωματικής ακεραιότητας των εργαζομένων…. αυτό δεν έχει σχέση με συνδικαλισμό αλλά με πολιτική αλητεία. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε χρησιμοποιήσει τέτοιες μεθόδους για να αντιμετωπίσει φαινόμενα διαφωνίας. Ποτέ δεν τραμπουκίσαμε. Αυτά είναι πρακτικές που χρησιμοποιούσε μερίδα πολιτικής αντιπαράθεσης- λέγε με Ρουβίκωνα -που έχει αντιγράψει το ΠΑΜΕ. Σήμερα θα κάνουμε αποτίμηση των ζημιών και θα στείλουμε το λογαριασμό στο ΠΑΜΕ».

Ακόμη ο Ανδρέας Νεφελούδης πρόσθεσε για το ζήτημα της απεργίας και τις αλλαγές που προβλέπει το πολυνομοσχέδιο: «Είναι μία ρύθμιση η οποία αναρρυθμίζει ουσιαστικά το θέμα των αποφάσεων που πρέπει να παίρνονται για την απεργία».

«Ήταν μία αναγκαία μίνιμουμ υποχώρηση δική μας.  Δεν είναι τίποτα το ουσιαστικό αυτό το οποίο συμβαίνει με την απεργία. Δεν είναι μείζονος σημασίας αλλαγή, γιατί δεν αφορά το σύνολο του συνδικαλιστικού κινήματος. Αφορά μόνο τα πρωτοβάθμια σωματεία», είπε ακόμη ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εργασίας.


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Μείωση ωραρίου χωρίς μείωση αποδοχών ο επόμενος στόχος της κυβέρνησης

Τι ανέφερε ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εργασίας, Ανδρέας Νεφελούδης

Νεφελούδης: Απειλούν τη ζωή μου άνθρωποι του Καρυπίδη

Τι ανέφερε ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εργασίας

Νεφελούδης για την αυτοκτονία απλήρωτης εργαζόμενης: "Δικαιοσύνη ακούς";

Ανάρτηση του γενικού γραμματέα του υπουργείου Εργασίας