Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Ο Α.Τσίπρας ενημερώνει τον Προκόπη Παυλόπουλο για τις εξελίξεις στο Eurogroup


Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 16 Ιούνιος, 2017 - 11:30 | Στην Κατηγορία:

Τον Προκόπη Παυλόπουλο επισκέπτεται ο Αλέξης Τσίπρας, ώστε να τον ενημερώσει για τις χθεσινές αποφάσεις του Eurogroup.

Όπως είπε ο πρωθυπουργός στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας: «Νομίζω τα πολλά λόγια είναι φτώχια. Είχαμε ένα καθοριστικό βήμα για έξοδο από την κρίση, δόθηκε ένα σαφές μήνυμα για έξοδο στις αγορές».  

«Η Ελλάδα βρίσκεται μετά από καιρό με πολλούς συμμάχους. Καταφέραμε να κρατηθούμε στον σκληρό πυρήνα της Ευρώπης», υπογράμμισε. 

Από την πλευρά του ο Προκόπης Παυλόπουλος τόνισε πως: «Τη χθεσινή απόφαση πρέπει να την εκλάβουμε ως αφετηρία για έξοδο της χώρας από την κρίση».

Κύκλος επαφών του πρωθυπουργού

Σειρά επαφών θα έχει τα επόμενα 24ωρα ο Αλέξης Τσίπρας. Σύμφωνα με πηγή από το Μέγαρο Μαξίμου,ο πρωθυπουργός μετά τη σημερινή συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Πρ. Παυλόπουλο αλλά και μετά την επίσκεψη του Τούρκου ομολόγου του, Μπ. Γιλντιρίμ τη Δευτέρα στην Αθήνα, θα έχει επαφές με τον πρόεδρο της Βουλής Ν. Βούτση και τους πολιτικούς αρχηγούς σε κατ’ ιδίαν συναντήσεις. Ενώ, εν συνεχεία, θα συνεδριάσει το Υπουργικό Συμβούλιο.

Αντικείμενο των επαφών και της συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, η ενημέρωση για τις αποφάσεις του Eurogroup αλλά και για τις εξελίξεις στο Κυπριακό, σύμφωνα με την ίδια κυβερνητική πηγή. 


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα