Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Ν.Φίλης: Ουδέποτε υποστήριξα ότι χρειαζόμαστε πρόωρες εκλογές


Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 20 Μάρτιος, 2017 - 13:40 | Στην Κατηγορία:

Οι δηλώσεις του πρώην υπουργού Παιδείας

Δεν έχει κάνει καμία δήλωση, σε κανένα μέσο ενημέρωσης, υπέρ της άμεσης διενέργειας εκλογών, σημειώνει ο πρώην υπουργός Παιδείας, Νίκος Φίλης και τονίζει πως «βιάζονται όσοι κατασκευάζουν σενάρια εκλογών», με αφορμή το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ».

«Η κυβέρνηση συνεχίζει τη διαπραγμάτευση με τους δανειστές, προκειμένου να επιτύχει την καλύτερη δυνατή συμφωνία προς όφελος των Ελλήνων πολιτών και ιδιαίτερα εκείνων που έχουν πληγεί σκληρά από την κρίση. Βιάζονται, λοιπόν, όσοι κατασκευάζουν σενάρια εκλογών. Οι εξελίξεις θα συζητηθούν στην ώρα τους, στα αρμόδια όργανα του ΣΥΡΙΖΑ, όπου με κοινή αγωνία και ευθύνη για την πατρίδα και τους πολίτες θα ληφθούν οι αποφάσεις. Για τον λόγο αυτό, δεν έχω κάνει καμία δήλωση υπέρ της άμεσης διενέργειας εκλογών σε κανένα μέσο ενημέρωσης, όπως τεχνηέντως με εμφανίζει το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ», επισημαίνει, σε γραπτή δήλωση του, ο κ. Φίλης.


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Τουρκία: Εκλογές με καθεστώς έκτακτης ανάγκης

Δύο σημαντικές αποφάσεις που συνέπεσαν χρονικά

Πρόωρες εκλογές στην Τουρκία, στις 24 Ιουνίου

Οι εκλογές προβλέπονταν για τον Νοέμβριο του 2019

Πιτσιόρλας: Ματαιώνονται τα σενάρια εκλογών - Τι θα κάνει η Κεντροαριστερά;

Συνέντευξη του υφυπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης