Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Λαϊκή Αντίσταση Αριστερή Αντιιμπεριαλιστική Συνεργασία: Κάλεσμα στην αντιπολεμική κινητοποίηση σήμερα στις 7 μ.μ. στα Προπύλαια


Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 17 Απρίλιος, 2018 - 08:11 | Στην Κατηγορία:

Λαϊκή Αντίσταση Αριστερή Αντιιμπεριαλιστική Συνεργασία

Λαϊκή Αντίσταση Αριστερή Αντιιμπεριαλιστική Συνεργασία: Κάλεσμα στην αντιπολεμική κινητοποίηση στις 17/4 7:00 μ.μ. στα Προπύλαια

Η Λαϊκή Αντίσταση Αριστερή Αντιιμπεριαλιστική Συνεργασία συμμετέχει και καλεί στην αντιπολεμική - αντιιμπεριαλιστική συγκέντρωση και διαδήλωση την Τρίτη 17/4, στις 7:00 μ.μ., στα Προπύλαια.


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Ηγουμενίτσα: Ανεπιθύμητος ο Αμερικάνος Πρέσβης στον τόπο μας

Με την ανάρτηση πανό, με συγκέντρωση και πορεία στην Ηγουμενίτσα την Κυριακή το βράδυ 12/8 και με το πλατύ μοίρασμα της παρακάτω Προκήρυξης οι δυνάμεις της Λαϊκής Αντίστασης - Αριστερής Αντιιμπεριαλιστικής Συνεργασίας (ΛΑ-ΑΑΣ), κατήγγειλαν την παρουσία του εκπροσώπου του Αμερικάνικου ιμπεριαλισμού στην ιστορική Μουργκάνα.

ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΠΡΕΣΒΗΣ

ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ