Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Καταδικάζουν τη χορήγηση άδειας στον Κουφοντίνα πρεσβεία των ΗΠΑ και ΝΔ


Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 19 Ιούνιος, 2018 - 19:13 | Στην Κατηγορία:

Τι αναφέρονται σε ανακοινώσεις

Καταδικάζει τη χορήγηση νέας άδειας από τις φυλακές Κορυδαλλού, στον Δημήτρη Κουφοντίνα, τόσο η πρεσβεία των ΗΠΑ στην Αθήνα όσο και το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας. 

"Καταδικάζουμε απερίφραστα την τρίτη αυτή παραχώρηση άδειας σε έναν καταδικασμένο τρομοκράτη και δολοφόνο" αναφέρει σε ανακοίνωσή της η πρεσβεία των ΗΠΑ και προσθέτει: "Είναι μια επαίσχυντη αδικία για τις οικογένειες των πολυάριθμων θυμάτων του και ένα περαιτέρω κίνητρο για τους αναρχικούς οπαδούς του να διαπράττουν βίαιες και καταστροφικές πράξεις στο όνομά του".

Από την πλευρά της η Ν.Δ σημειώνει: "Είναι αδιανόητο να εκβιάζεται το κράτος, επειδή ένας δολοφόνος κάνει απεργία πείνας. Η Νέα Δημοκρατία θα καταργήσει αμέσως τον κατάπτυστο νόμο Παρασκευόπουλου και αμετανόητοι τρομοκράτες, όπως ο Κουφοντίνας, δεν θα παίρνουν άδεια εξόδου από τις φυλακές".


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα