Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Καμμένος: Οι Τούρκοι έχουν πάθει αμόκ με εμένα


Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 19 Απρίλιος, 2018 - 13:43 | Στην Κατηγορία:

Σε συνέδριο για την αεροπορική ισχύ

«Οι Τούρκοι έχουν πάθε αμόκ με εμένα» ανέφερε ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος ο οποίος βρέθηκε στο Τατόι για να συμμετάσχει σε 6ο συνέδριο για την αεροπορική ισχύ προσθέτοντας ότι στο Αιγαίο επικρατούν συνθήκες ακήρυκτου πολέμου από το 1974.

Ο κ. Καμμένος εξήρε το έργο των πιλότων της Πολεμικής Αεροπορίας και ανέφερε πως «αναχαιτίζουμε οτιδήποτε εισέρχεται στο δικό μας εναέριο χώρο και προσγειωνόμαστε τελευταίοι».

Για την στοχοποίηση που έχει δεχθεί από Τούρκους πολιτικούς, υπογράμμισε γελώντας ότι «οι Τούρκοι έχουν πάθει αμόκ με εμένα, τους εύχομαι καλές εκλογές».

«Όταν έχουμε νεκρούς ήρωες που πέφτουν στο καθήκον γιατί εκπαιδεύονται, ασκούνται και ουσιαστικά πετούν διαφυλάσσοντας την εθνική κυριαρχία εμπλεκόμενοι σε αναχαιτίσεις, είναι ενέργειες που συναντώνται σε πόλεμο ή σε συνθήκες πολέμου», είπε ο υπουργός Άμυνας.


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Καμμένος: Άδικη η επίθεση στον Γιουνκέρ, δεν ήταν μεθυσμένος

Για πρόβλημα υγεαίας μιλά ο Πάνος Καμμένος

Δ.Καμμένος: Εθνικά επικίνδυνος ο Πάνος Καμμένος

Δηλώσεις του αντιπροέδρου της Βουλής Δημήτρη Καμμένου

Π. Καμμένος: Ο λαός θα αποφασίσει για τη συμφωνία με εκλογές ή δημοψήφισμα

Ο κυβερνητικός εταίρος ζήτησε κύρωση της συμφωνίας στην ελληνική Βουλή με 180 υποστηρίζοντας ότι διαφορετικά θα πρέπει να εγκριθεί από το λαό με εκλογές ή δημοψήφισμα και απειλώντας ότι θα τη μπλοκάρει

Καμμένος: Θα αποσυρθούμε από την κυβέρνηση, όταν έρθει η ώρα

Ομιλία προς το Εθνικό Συμβούλιο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων