Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Η «αποχαιρετιστήρια» μαντινάδα του Πολάκη στον πρόεδρο του ΣτΕ, Ν.Σακελλαρίου


Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 17 Μάιος, 2018 - 11:14 | Στην Κατηγορία:

Ανακοίνωσε χθες την παραίτησή του, επικαλούμενος διαρροές 

Αντιφάσεις μεταξύ πράξεων και λόγων καταλογίζει ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας στον απερχόμενο πρόεδρο του Συμβουλίου της Επικρατείας κάνοντας λόγο, μεταξύ άλλων, για «καθυστερημένες ευαισθησίες» αναφορικά με τις αναφορές περί παραβίασης του δικαστικού απόρρητου.

Τι γράφει ο Παύλος Πολάκης στο Facebook

«Όπως λέει και μια μαντινάδα:

"Ώρα καλή στην πλώρη σου κι αέρας στα πανιά σου

Μουδέ πουλί πετούμενο να μη βρεθεί μπροστά σου "

Κι όπως λέει κι ο Νίκος ο Παππάς άργησαν σχεδόν δυο χρόνια οι ευαισθησίες σου περί "παραβίασηςτου δικαστικού απορρήτου"...... από τότε που ο Σκαι είχε απευθείας μετάδοση του αποτελέσματος της ολομέλειας του ΣΤΕ που έριχνε το άρθρο για το διαγωνισμό των καναλιών !!!!»


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Σύζυγος συμβούλου του Μητσοτάκη η δήθεν «συγγενής» που έγραψε την «οργισμένη» επιστολή για το Μάτι;

Σύζυγος του δημοσιογράφου και συμβούλου επικοινωνίας του Κυριάκου Μητσοτάκη, Μπάμπη Παπαπαναγιώτου φέρεται να είναι η υπογράφουσα ως Αννίτα Π., την «οργισμένη» επιστολή που διακινήθηκε τις τελευταίες ημέρες σε social media και ιστοσελίδες, με τίτλο «Άκου να σου πω Αλέξη, τώρα που έθαψα τους νεκρούς μου».