Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Επιτροπή Δεοντολογίας: Ομόφωνη αποδοκιιμασία για τα συνθήματα του βουλευτή Φωκά


Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 17 Απρίλιος, 2018 - 13:46 | Στην Κατηγορία:

Φώναζε αντικοινοβουλευτικά συνθήματα, σε συλλαλητήριο οπαδών του ΠΑΟΚ

Το βίντεο με τον βουλευτή να επιδοκιμάζει και να επαναλαμβάνει το σύνθημα «να καεί η π@#$%* η Βουλή» προκάλεσε αρνητικές εντυπώσεις στον πολιτικό κόσμο και όχι μόνο, με το ζήτημα να φθάνει μέχρι την Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής, η οποία εξέφρασε ομόφωνα την πολιτική αποδοκιμασία.

Παρά το γεγονός ότι κάποια μέλη της Επιτροπής πρότειναν να του επιβληθεί μομφή για αντικοινοβουλευτική συμπεριφορά, τελικά η Επιτροπή έλαβε υπόψη τη συγνώμη που ζήτησε και τη μεταμέλεια που έδειξε, ενώ του αναγνωρίστηκε ότι στο παρελθόν δεν έχει δώσει άλλη αφορμή.

Η Επιτροπή Δεοντολογίας θα στείλει επιστολή με την απόφασή της στον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση, ο οποίος θα έχει τον τελικό λόγο, εάν αρκεί η πολιτική αποδοκιμασία του κ. Φωκά ή θα πρέπει να του επιβληθούν και ποινές.


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Φωκάς: Δεν εννοούσα το σύνθημα "να καεί η Βουλή" - Το "Βούλγαροι" δεν το έχετε ακούσει

Επιμένει στην τοποθέτησή του ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων

Αριστείδης Φωκάς (Ένωση Κεντρώων): Να φύγει η ΕΠΟ από την Αθήνα

Ο βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης της Ένωσης Κεντρώων, Αριστείδης Φωκάς υποστήριξε πως πρέπει να φύγει η έδρα της ΕΠΟ απ' την Αθήνα και πρότεινε ως ιδανική λύση τη Λάρισα