Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Εκδήλωση σήμερα στις 7 μμ στο "Σήμα": Οκτωβριανή Επανάσταση και διαστρέβλωση της ιστορίας


Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 20 Οκτώβριος, 2017 - 17:39 | Στην Κατηγορία:

Οκτωβριανή Επανάσταση και νεολαία

Η Πορεία διοργανώνει στο Σήμα την Κυριακή, 22 Οκτωβρίου, στις 7 μμ, συζήτηση-εκδήλωση νεολαίας με τίτλο «Οκτωβριανή Επανάσταση και νεολαία».
Στην έναρξη της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθούν δύο συνοπτικές εισηγητικές τοποθετήσεις πάνω στο θέμα εκ μέρους της Πορείας, και θα ακολουθήσει συζήτηση. Κομμάτι της συζήτησης αυτής θα αποτελέσει το ζήτημα της διαστρέβλωσης της ιστορίας. καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα
Τιμώντας τα 100 χρόνια από την μεγάλη Οκτωβριανή Επανάσταση, το Σήμα φιλοξενεί έκθεση σοβιετικής αφίσας, με επίκεντρο το προπαγανδιστικό υλικό της περιόδου αμέσως μετά το 1917.
Η έκθεση θα διαρκέσει ολόκληρο τον Οκτώβριο (και σχεδόν μέχρι το πέρας του τρέχοντος έτους) με δεδομένο μάλιστα ότι κορυφώνονται στο Σήμα οι εκδηλώσεις για τη συμπλήρωση των 100 χρόνων από την επανάσταση του Οκτώβρη του 1917.
Η έκθεση αφίσας θα είναι ανοιχτή για το κοινό όλες τις ημέρες και όλες τις ώρες λειτουργίας του Σήματος, με μόνη εξαίρεση τις ώρες στις οποίες είναι προγραμματισμένες άλλες εκδηλώσεις στην Ισαύρων 29Γ. Για κάθε αφίσα που εκτίθεται υπάρχει η δυνατότητα αναπαραγωγής (σε διαστάσεις Α4/ Α3/ 50x70) μετά από συνεννόηση με τους υπευθύνους στον χώρο του Σήματος.
Το Σήμα θα λειτουργεί σταθερά κάθε εβδομάδα από Τετάρτη έως Κυριακή, και για τις ώρες 18:00-23:00, με χρονική παράταση στις βραδιές εκδηλώσεων.
ΣΗΜΑ
τηλέφωνο: 2114008603
διεύθυνση: Ισαύρων 29Γ, Εξάρχεια
βρείτε το ΣΗΜΑ και στο Facebook
e-mail: [email protected]

 


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα