Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Διψήφιο προβάδισμα και πάλι για τη ΝΔ σε νέα δημοσκόπηση


Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 19 Απρίλιος, 2018 - 21:50 | Στην Κατηγορία:

Έρευνα της εταιρείας Pulse για λογαριασμό του ΣΚΑΪ

Προβάδισμα 10 μονάδων τη Νέας Δημοκρατίας επί του ΣΥΡΙΖΑ καταγράφει νέα δημοσκόπηση της εταιρείας Pulse για λογαριασμό του ΣΚΑΪ.

Στην πρόθεση ψήφου με αναγωγή επί των εγκύρων, η Ν.Δ συγκεντρώνει το 31,5% των ψήφων έναντι 21,5% του ΣΥΡΙΖΑ, με τα δύο κόμματα να διατηρούν αμετάβλητα τα ποσοστά τους συγκριτικά με την αντίστοιχη έρευνα του Μαρτίου.

Τρίτο σταθεροποιείται το Κίνημα Αλλαγής, με 9%, ενώ στην 4η θέση, με 8%, βρίσκεται η Χρυσή Αυγή. Πέμπτο κατατάσσεται το ΚΚΕ, με 6,5%.

Κανένα άλλο κόμμα δεν συγκεντρώνει το ποσοστό του 3%, προκειμένου να μπει στη Βουλή, με τους Ανεξάρτητους Έλληνες και την Ένωση Κεντρώων να καταγράφουν 2%.

Ακόμη, στην παράσταση νίκης η Ν.Δ διατηρεί σταθερό προβάδισμα 32 μονάδων, με το 55% να βλέπει νίκη της Πειραιώς.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης προηγείται ατην καταλληλότητα για πρωθυπουργός με οκτώ μονάδες έναντι του Αλέξη Τσίπρα, με 31% έναντι 23%.

Η κυβέρνηση φαίνεται επίσης να αντιμετωπίζει προβλήματα τόσο με το θέμα των δύο στρατιωτών που κρατούνται στην Τουρκία όσο και με τα ζητήματα αστυνόμευσης.


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Νέα δημοσκόπηση: Μπροστά η Ν.Δ. με 4,5%. Εκτός βουλής Ποτάμι και ΑΝΕΛ

Σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση της Pulse η Νέα Δημοκρατία έχει προβάδισμα 4,5% έναντι του ΣΥΡΙΖΑ

Συγκεκριμένα στην πρόθεση ψήφου ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει 26,5% και η Νέα Δημοκρατία 31%. Ακολουθούν η Χρυσή Αυγή και το ΚΚΕ με 6%, η Δημοκρατική Συμπαράταξη με 5%, η Ένωση Κεντρώων και η Λαϊκή Ενότητα με 3%, και το Ποτάμι και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 2,5%. Το ποσοστό των αναποφάσιστων αγγίζει το 7%