Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

A.Τριανταφυλλίδης: H NΔ περιμένει σαν τσιλιαδόρος την κατάρρευση μας


Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 17 Φεβρουάριος, 2017 - 10:13 | Στην Κατηγορία:

Στην εκτίμηση ότι τη Δευτέρα στο Eurogroup θα υπάρξει πολιτική συμφωνία, εξέφρασε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού / Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο 104,9Fm» ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης.

«Από τις πληροφορίες και από τη διαβούλευση στην επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων εκτιμούμε ότι τη Δευτέρα θα έχουμε το πλαίσιο της πολιτικής συμφωνίας μετά οι θεσμοί με την κυβέρνηση θα το εξειδικεύσουν μέχρι αρχές Μαρτίου και πριν τη συνεδρίαση της ΕΚΤ ώστε να μπει η χώρα στο πρόγραμμα ποσοστικής χαλάρωσης» σημείωσε, μεταξύ άλλων, ο κ. Τριανταφυλλίδης.

Όπως τόνισε στο «Πρακτορείο 104,9Fm» είτε θα υπάρξει συμφωνία πακέτο ή καθόλου συμφωνία, διευκρινίζοντας ότι η συμφωνία θα πρέπει να έχει «αντισταθμιστικά με ισορροπημένο ισοζύγιο και να περιλαμβάνει τα μεσοπρόθεσμα μετρά για το χρέος (...) όχι επιπλέον λιτότητα . Έχουμε υποσχεθεί καθαρό διάδρομο για τους εν δυνάμει επενδυτές. Εάν φορτώσουμε μέχρι το 2020 μέτρα υφεσιακά δεν θα έρθει κανένας να επενδύσει» τόνισε και συμπλήρωσε: «Χρειάζεται σταθερό φορολογικό καθεστώς και είναι αναγκαίο να υπάρξει η διασφάλιση του ανοιχτού διαδρόμου» είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ενώ υπογράμμισε ότι οι επενδύσεις θα ανοίξουν θέσεις εργασίας και θα εισφέρουν στα ασφαλιστικά ταμεία.

Ερωτηθείς για τις καθυστερήσεις στο κλείσιμο της αξιολόγησης, υπογράμμισε ότι η καθυστέρηση δεν προέκυψε από την ελληνική πλευρά η οποία, όπως υποστήριξε, έκανε προσπάθειες μέσω προτάσεων για να γεφυρώσει τις διαφορές Ευρωπαίων και ΔΝΤ. «Τα μηνύματα είναι αντιφατικά από το εξωτερικό , ο Βέμπερ λέει μπορούμε και χωρίς το ταμείο, και ο γερμανικός τύπος λέει ότι τα βρήκαν Μέρκελ- Λαγκάρντ» δήλωσε ο κ. Τριανταφυλλίδης και ξεκαθάρισε ότι η κυβέρνηση δεν θα μπει στον φαύλο κύκλο των παραλογισμών» .

«Είναι λυπηρό ότι δεν υπάρχει εθνικό αρραγές μέτωπο (...) δυστυχώς η αξιωματική αντιπολίτευση έχει επιλέξει το ρόλο του τσιλιαδόρου της ιστορίας , περιμένει να καταρρεύσει ο ΣΥΡΙΖΑ (...) δεν αρμόζει στη μεγάλη παράταξη του Κωνσταντίνου Καραμανλή, αυτή η συμπεριφορά, έχουν καταντήσει το κόμμα κάτι άλλο από τη σχολή της μετριοπάθειας που ξεκίνησε από εδώ , από τη Θεσσαλονίκη» σημείωσε μεταξύ άλλων.

Καταλήγοντας, ο κ Τριανταφυλλίδης ανέφερε: «Ας αποφασίσει η ΝΔ: όταν ήμασταν έτοιμοι να υπογράψουμε μας έλεγε ότι μας φέρνουν το υπογράφουμε, τώρα μας λένε να κλείσουμε τη συμφωνία. Προφανώς και θα έπρεπε να έχει κλείσει νωρίτερα η αξιολόγηση αλλά για να μην έχει γίνει αυτό υπήρχαν μεγάλες αποστάσεις. Εμείς κάναμε προτάσεις για να γεφυρώσουμε τη σχέση των Ευρωπαίων με το Ταμείο, αλλά εκείνοι δεν ξέρουν τι θέλουν».


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Φτήνια, μόνο 100 χιλ. η τιμή του Τριανταφυλλίδη (ΕΡΤ-3/ΣΥΡΙΖΑ)

Συντάκτης: Δημήτρης Κανελλόπουλος

Διαβάζουμε πως ο Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης, δημοσιογράφος της ΕΡΤ 3 παλιότερα και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τώρα, έκανε αγωγή στον Μιχάλη Αλεξανδρίδη, τον διευθυντή των εφημερίδων «Μακεδονία» και «Θεσσαλονίκη».

Χαμός στο twitter με τα #didaktra

Μετά τη φράση του Αλέξανδρου Τριανταφυλλίδη 

Θα έπρεπε ήδη να έχει απομακρυνθεί ο Τριανταφυλλίδης των διδάκτρων

Διαβάζοντας τις προτάσεις που κατέθεσε στην «Αυγή» ο βουλευτής, Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης, δημιουργείται η εύλογη απορία ποιά ήταν η αφορμή και η αιτία που ο συγκεκριμένος πρώην δημοσιογράφος εντάχθηκε στις γραμμές ενός αριστερού κόμματος.