Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Αντώναρος κατά Σπυράκη: «H εν πολλαίς αμαρτίαις περιπεσούσα εκπρόσωπος της ΝΔ»


Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 23 Απρίλιος, 2018 - 12:15 | Στην Κατηγορία:

Ο προσφάτως διαγραφείς από την ΝΔ πολιτικός εκφέρεται ακόμη μια φορά κατά της ηγεσίας και του πολιτικού δυναμικού της παράταξης

Ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος, ο οποίος έχει διαγραφεί από τη ΝΔ, χρησιμοποίησε αιχμηρό λόγο για την κα Σπυράκη, κάνοντας λόγο για την «εν πολλαις αμαρτίαις περιπεσούσα εκπρόσωπο της ΝΔ».

Ειδικότερα, σε μήνυμά του στο Facebook δίνει έμφαση στην επιθετική στάση που είχε ως δημοσιογράφος η κα Σπυράκη απέναντι στην κυβέρνηση Καραμανλή, όταν «εκστόμιζε βρισιές κάτω από τις νερατζιές του Μαξίμου».

 


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Αντώναρος: To 2008 υπήρχε οργανωμένο σχέδιο αποσταθεροποίησης της κυβέρνησης

«Την Αθήνα, το 2008, δεν την έκαψε ο ΣΥΡΙΖΑ», δήλωσε στο Ραδιόφωνο 24/7 ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης Καραμανλή, Ευάγγελος Αντώναρος προσθέτοντας: « Δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Μητσοτάκης τα λέει αυτά»

Αντώναρος: Είμαι σε επαφή με Παπακώστα, Καραχάλιου για το νέο κόμμα

Αποκαλυπτικός ήταν ο Ευάγγελος Αντώναρος μιλώντας στον Realfm, για την προετοιμασία νέο πολιτικού φορέα, χαρακτηρίζοντας παράλληλα «εκτός τόπου και χρόνου τις διαρκείς φωνές για πρόωρες εκλογές»

Διεργασίες για νέο κόμμα στον χώρο της Κεντροδεξιάς - Τι δήλωσε ο Αντώναρος

Υπενθυμίζεται πως ο Ευάγγελος Αντώναρος πρόσφατα διεγράφει από την ΝΔ για καυστικά σχόλια προς τις επιλογές της ηγεσίας

Επίθεση Αντώναρου στα « (νεο)φιλελευθερα καρακόλια της UBER» με έμμεσο αποδέκτη την ΝΔ

Για σχέσεις της εταιρίας με κύκλους του ΝΔ κάνει λόγο ο άλλοτε στενός συνεργάτης του Κώστα Καραμανλή